Ana SayfaÜnlülerSeda Sayan'a Oktay Kaynarca'dan Dekolte Uyarısı!

İlgili Postlar

Seda Sayan’a Oktay Kaynarca’dan Dekolte Uyarısı!

Seda Sayan, Bodrum’da bir otelde bayramın üçüncü günü sahne aldı. Sahnede derin dekolteli ve transparan kıyafeti ile tüm gözleri üzerine çevirmeyi başardı. Sayan’ı izlemeye gelen konuklar arasında Oktay Kaynarca’da vardı. Oktay Kaynarca’yı gören Seda Sayan onu sahneye davet etti ve birlikte düet yaptılar. Ardından Seda Sayan’a Oktay Kaynarca’dan Dekolte uyarısı geldi.

Seda Sayan Fit Görüntüsüyle Düşmanlarını Çatlatıyor!

Seda Sayan’a Oktay Kaynarca’dan Dekolte Uyarısı!

Seda Sayan sahneye ünlü modacı Nur Yerlitaş imzalı üzeri taşlarla bezenmiş yandan derin yırtmaçlı ve derin transparan dekolteli elbisesiyle bütün gözleri üzerine çevirdi. Birbirinden güzel şarkılarını seslendirirken sanatçı, danslarıyla da kendisini izlemeye gelenleri mest etti. Sayan, şarkı aralarında konuklarla ve hayranları ile kısa sohbetler etmeyi ihmal etmedi. Sahne almadan önce rahatsızlandığını dile getiren Sayan, Sezen Aksu’ya konuşup kebabiye bitkisi çiğnemesini tavsiye ettiğini söylediğini onun tavsiyesi sayesinde sahnede olduğunu söyledi. Sahneden Minik Serçeye de teşekkür etti ve selamlar yolladı.

Seda Sayan, konserinin ikinci yarısında hareketli şarkılarıyla kendisini dinlemeye gelenleri coşturdu. Sayan, bir ara sahneden indi ve salonda bulunan konukların yanına gidip onlarla bayramlaştı.

OKTAY KAYNARCA SAYAN’IN DEKOLTESİNİ FAZLA BULDU!

Yaklaşık iki saat boyunca sahnede kalan Seda Sayan, konserinin sonlarına doğru kendisini dinlemeye gelen Oktay Kaynarca’yı ikna ederek onu sahneye davet etti. Ünlü oyuncu Oktay Kaynarca, seyircilerin alkışlarıyla sahneye çıktı ve Seda Sayan’la ‘Beyaz Giyme Toz Olur’ türküsünü birlikte söyledi. Düetin ardından Kaynarca, Üzerinde taş taşımak bu olsa gerek ama biraz fazla dekolte var sanki” diyerek esprili bir dille Seda Sayan’a dekoltesinin fazla olduğunu ima etti. Seda Sayan konserine, ‘Tabi Tabi’ şarkısını söyleyerek son verdi.

Oktay Kaynarca Tatilde Bile Rolünden Çıkamıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler