Ana SayfaDizilerHer Yerde Sen'in İlk Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı!

İlgili Postlar

Her Yerde Sen’in İlk Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı!

Fox TV ekranlarının yeni dizisi ilk bölümüyle 14 haziran cuma akşamı izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Baş rollerini, Furkan Andıç ve Aybüke Pusat’ın paylaştığı romantik komedi tarzındaki yeni dizi güçlü oyuncu kadrosu ile dikkat çekiyor. Her Yerde Sen dizisi yaza damgasını vuracak. Her Yerde Sen’in İlk Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı. Detaylar haberimizde..

Her Yerde Sen Oyuncuları ve Karakterleri

Her Yerde Sen’in 2. Fragmanı Yayınlandı!

Her Yerde Sen dizisinin yönetmenliğini Ender Mıhtar’ın yazdığı, senaryosunu ise Deniz Yeşilgün ile Esra Çetek Yılmazer’in kaleme alıyor. Karga7 Pictures yapımcılığını üstlendiği ‘Her Yerde Sen’ dizisinin oyuncu kadrosu önemli oyunculardan oluşuyor.Furkan Andıç ve Aybüke Pusat’ın baş rollerinde yer aldığı dizinin oyuncu kadrosunda ise; Ali Yağcı, Aslıhan Malbora, Ali Gözüşirin, Ali Barkın, Deniz Işın, Cem Cücenoğlu, Aziz Caner İnan, Ayfer Tokatlı, Fatih Özkan ile usta oyuncular Ayşe Tunaboylu ve Binnur Şerbetçioğlu yer alıyor.

İşte Her Yerde Sen ilk bölüm 1. fragmanı…

Yaz sezonunda yayınlanacak yeni diziler arasında en çok dikkat çeken Her Yerde Sen dizisi oldukça iddialı görünüyor. Başarılı olacağı şimdiden düşünülen dizinin birinci ve ikinci fragmanları izleyicilerden oldukça iyi tepkiler almayı başardı.

Dizinin beğenilmesinde güçlü oyuncu kadrosu önemli bir etken olacağı düşünülüyor. Dizinin baş karakterlerinden Aybüke Pusat ve Furkan Andıç ikilisini hayranları çok uyumlu buldu. Her Yerde Sen dizisinin ilk bölümü büyük bir merakla bekleniyor. Dizinin ilk bölümünün yayınlanmasından sonra elde edilen reytinglerden akıbeti belli olacak.

HER YERDE SEN DİZİSİNİN KONUSU!

Furkan Andıç’ın ‘Demir’, Aybüke Pusat’ın da ‘Selin’ karakterlerini canlandıracağı ‘Her Yerde Sen’ dizisi, aynı ev için hak iddia eden iki kişi, Selin ile Demir arasında geçen komik hikayesini anlatıyor. İkisinin de oldukça inatçı olması yüzünden aynı evde yaşamak zorunda kalırlar. Bir de üstüne üstlük, birinin çalıştığı şirkette diğerinin yönetici olarak gelmesi olayları iyice içinden çıkılmaz bir hale getirecektir. Bu iki inatçı insanın bir birlerine aşık olması ise an meselesi.

Her Yerde Sen 14 haziran Cuma akşamı FOX’ta!

Her Yerde Sen Dizisi Yaza Damgasını Vuracak! Dizinin İlk Tanıtımı Geldi!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler