Ana SayfaDedikoduSinan Akçıl Demet Akalın'ı ve Hande Yener'i Kızdıracak Sözler!

İlgili Postlar

Sinan Akçıl Demet Akalın’ı ve Hande Yener’i Kızdıracak Sözler!

Ünlü söz yazarı Sinan Akçıl her ne kadar özel hayatla gündeme gelmemek için çabalasa da bu haberlerle gündeme gelmekten kaçamayınca sosyal medyada birkaç ünlü isimden de tepkiler almıştı. Geçtiğimiz gün sahne alan Sinan Akçıl, Demet Akalın’ı ve Hande Yener’i kızdıracak sözler sarf etti… İşte Sinan Akçıl’ın yeni bir kavganın fitilini ateşleyecek sözleri!

Olay Yaratan Ayrılık

Bildiğiniz üzere Hande Yener ve Sinan Akçıl 2010 senesinde bir ilişkiye başlamıştı. Yıllarca bir arada çalışan ikilinin bu kararı herkesi şaşırtsa da sevenlerini mutlu etmişti. Ancak işler ikilinin de tahmin ettiği gibi olmadı. Aralarındaki anlaşmazlıklar nedeniyle ilişkilerini bir kaç ay sonra bitirme kararı alan çift, bir daha aynı projede çalışmama kararı alarak birbirleri ile iletişimlerini tamamen koparmışlardı.

Son dakika: Sinan Akçıl ve Sermiyan Midyat kavga etti!

Demet Akalın ve Sinan Akçıl Tartışması!

Demet Akalın geçtiğimiz gün ona takipçi satmaya çalışan bir takipçisi’ne “Sinan Akçıl’a söyle o satın alır” diyerek karşılık vermişti. Üzerine Sinan Akçıl, Akalın için “Vuuuu magazine konu çıkardın” yorumunda bulunmuştu. Bunun üzerine ise Demet Akalın “Kendisi bana bugün sallamış! Hayır o şarkıyla bir de utanmıyor da kafa tutmaya, komik çocuk! Hande Yener’le barışmak bu kadar rahatsız etmemeli insanları.” diyerek ikilinin Hande Yener’le yaşadığı gerginliğinde altını çizdi.

Demet Akalın Kimdir?

Sinan Akçıl Demet Akalın’ı ve Hande Yener’i Kızdıracak Sözler!

Geçtiğimiz gece İstanbul’da bir gece mekanında sahneye çıkan Sinan Akçıl, sosyal medyada başlayan bu tartışmaya yanıtını sahnede verdi. “Bu şarkıyı Hande’ye vermiştim. Şimdi konuşmuyoruz ama şarkımı söyledi.” diyerek ” Bodruma’da Gittik Beraber” şarkısını söyleyen Akçıl, Demet Akalın için ise “Şimdi arıyor ama ulaşamıyor. Çünkü engelledim”  açıklamasını yaparak, sahnede Akalın için Ders Olsun şarkısını söyleyerek gönderme yaptı.

Sinan Akçıl Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler