Ana SayfaDizilerOnur Büyüktopçu'ya Hayranlarından Sitem!

İlgili Postlar

Onur Büyüktopçu’ya Hayranlarından Sitem!

Tv 8 ekranlarının iki sezondur sevilerek izlenen Yemekteyiz programının sunucusu Onur Büyüktopçu, bir süre önce önümüzdeki sezonda olmayacağı yönünde açıklama yapılmıştı. Bu haberden sonra takipçileri sosyal medyadan Büyüktopcu’ya gitmemesini isteyen yorumlar yapmaya başladılar. Onur Büyüktopçu’ya hayranlarından sitem mesajları yağdı.

Onur Büyüktopçu kimdir?

Onur Büyüktopçu’ya Hayranlarından Sitem!

Onur Büyüktopçu’nun önümüzdeki sezon programda olmayacağı haberine sosyal medyadan“Gitmeyin” ‘Sen yoksan bizde yokuz’ yorumları yağmaya başladı. Yemekteyiz programını yeni sezonda Seda Sayan’ın sunabileceği şeklinde çıkan haberler üzerine, Büyüktopçu’ya “Seda Sayan varsa, biz yokuz” gibi mesajlar gelmeye başladı.

Onur Büyüktopçu, Yemekteyiz’in bayramdan sonra yayınlanacak yeni bölümünü sosyal medya hesabından paylaştı. Bu paylaşıma da çok sayıda mesaj gelirken, mesajların büyük çoğunluğunda ünlü isme sitem vardı. Yemekteyiz programını, Onur Büyüktopçu için izlediklerini yazan takipçileri, o olmazsa programı artık izlemeyeceklerini belirtiyorlar.

Onur Büyüktopçu’ya gelen mesajların bir kaçı;

-Kuzum neden ayrılıyorsun programdan hiç hoşumuza gitmedi. Senin zarafetin kibarlığın hiç kimsede olamaz zarif saygılı bir sunucu görmemişti kimse sen gösterdin.

-Sizi çok özleyeceğiz sizin yerinizi kimse doldurulamaz Seda Sayan bile

-Yemekteyiz seninle güzel bundan sonrada bitmiştir.

-Siz yoksanı,z bizde yokuz hiç çekemeyiz sedanın övünmelerini.

-Asla Seda Sayan doğru tercih değil çok itici.

-Onur bey sizin kaliteniz için izliyordum, hele Seda Sayan gelirse kalite tümden yerlerde, asla izlemem.

 Onur Büyüktopçu, Cinsel İçerikli Şantajı Affetmedi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler