Ana SayfaDedikoduAcun Ilıcalı Yeni Sevgilisiyle Görüntülendi!

İlgili Postlar

Acun Ilıcalı Yeni Sevgilisiyle Görüntülendi!

Acun Ilıcalı geçtiğimiz sene Şeyma Subaşı ile olan evliliğini sonlandırmıştı. Ardından Itır Esen ile bir ilişkiye başladığı iddia edilen Ilıcalı, geçtiğimiz haftalarda bir açıklama yaparak arkadaş olduklarını dile getirmişti. Son dönemlerde iş hayatındaki yoğunluğun etkisini hafifletmek için Ilıcalı Çeşme’ye gitti. Bayram tatilini Çeşme’de değerlendiren Acun Ilıcalı yeni sevgilisiyle görüntülendi.

Acun Ilıcalı’dan Itır Esen Açıklaması

Acun Ilıcalı’nın uzun bir süredir Itır Esen ile bir ilişkide olduğu iddia ediliyordu. İkilinin Maimi’de birlikte görüntülenmesinin ardından çıkan bu iddialara uzun süre net bir açıklama gelmemişti ki geçen haftalarda Acun Ilıcalı konuyu açıklığa kavuşturdu. Itır Esen ile sadece arkadaş olduklarını ve aralarında bir ilişki olmadığını açıklayan Acun Ilıcalı, bu dönemde sadece işleriyle ilgilendiğini de vurgulamıştı.

Acun Ilıcalı, Şeyma Subaşı’na Hediye Ettiği 13 Milyon Euroluk Evi Neden Satıyor!

Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı Ayrılık Sonrası İlk Kez Yan Yana Geldi

Geçtiğimiz sene sonlanan evlilikten sonra Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı yan yana görüntülenmemişti. İkili arasında yaşanan sorunun ne olduğu bilinmese de bir gerginlik olduğu anlaşılıyordu. O gerginlik geçtiğimiz gün son buldu. Arkadaşlarıyla tatile giden Şeyma Subaşı ve Acun Ilıcalı, Çeşme tatilinde arkadaşlarıyla birlikte yeniden bir arada görüntülendi.

Şeyma Subaşı Kimdir?

Acun Ilıcalı Yeni Sevgilisiyle Görüntülendi!

Bayramı Çeşme’de geçiren Acun Ilıcalı‘nın tatile kız arkadaşıyla birlikte gittiği iddia ediliyor. Kendisinden 30 yaş küçük Çağla Ayça Altunkaya ile görüntülenen Acun Ilıcalı iddialara göre birkaç aydır Altunkaya ile bir ilişki yaşıyor. Çeşme’de bir araya gelen ikili ise, arkadaşlarıyla birlikte sürat teknesiyle denize açılarak tatilin tadını çıkartırken görüntülendi.

Acun Ilıcalı Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler