Ana SayfaÜnlülerAykut Cömert'in Cenazesinde Beren İle Belçim Gözyaşlarına Boğuldu!

İlgili Postlar

Aykut Cömert’in Cenazesinde Beren İle Belçim Gözyaşlarına Boğuldu!

Ünlü fotoğraf ve video sanatçısı Aykut Cömert, bir süredir mücadele ettiği hastalığına yenik düşerek hayatını kaybetti. Aykut Cömert’in son yolculuğuna uğurlamak için cenaze törenine ünlüler akın etti. Pek çok ünlü ismin bulunduğu cenaze töreninde Beren Saat’le Belçim Bilgin’in birbirlerine sarılıp ağlamaları dikkat çekti. Aykut Cömert’in cenazesinde Beren ile Belçim gözyaşlarına boğuldu.

Beren Saat kimdir?

Belçim Bilgin kimdir?

Aykut Cömert’in cenazesinde gözyaşları sel oldu!

Geçtiğimiz gün hastalığına yenik düşen fotoğraf ve video sanatçısı Aykut Cömert, bugün son yolculuğuna uğurlandı. Aykut Cömert’in cenazesi Zincirlikuyu Camii’de öğle namazında kılınan cenaze namazından sonra Zincirlikuyu Mezarlığı’na götürüldü. Cenaze törenine bir çok ünlü katıldı. Beren Saat’le Belçim Bilgin bir birlerine sarılarak Cömert için gözyaşı döktülor.

Bir çok ünlü ismin yakından tanıdığı ve dostluk kurduğu Aykut Cömert, 34 yaşındaydı. Genç yaşta yakalandığı amansız hastalıktan kurtulamadı ve hayata gözlerini kapadı. Ünlü fotoğraf sanatçısının ölümünü haber alan ünlü isimler sosyal medya hesaplarından duygusal mesajlar paylaştılar.

Ünü fotoğraf sanatçısının cenaze törenine katılanlar arasında bir çok ünlü isim de vardı. Belçim Bilgin, Berfin Erdoğan, Beren Saat, Kenan Doğulu, Didem Soydan, İlker Kaleli, Metin Hara, Mert Fırat ve eşi İdil Fırat da Aykut Cömert’i son yolculuğuna uğurladılar. Cenaze töreninde, Beren Saat ile Belçim Bilgin, tören boyunca birbirlerine sarılarak teselli ettiler.

Aykut Cömert'in Cenazesinde Beren İle Belçim Gözyaşlarına Boğuldu!

AYKUT CÖMERT HAKKINDA!

Çağdaş sanatın önemli isimlerinden video sanatçısıdır. Aykut Cömert, 1982 yılında Ankara’da doğmuştur. İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema bölümünden mezun olmuştur. Üniversite yıllarında “Rüya” ve “Gerçek Hayat” isimli kısa filmleri çekmiştir.

2011 yılında Mardin Film Festivali’nde “Siyah Beyaz Çocuklar” atölye ve belgesel projesini hayata geçirmeyi başardı. Avrupa’da, Avustralya’da, Balkanlar’da yaşayan ve Türkiye’de yaşayan gençlerin kültürel ve tarihi buluşmaları konulu iki tam metrajlı belgesel çekti. 2014 yılının Kasım ayında 2. Uluslararası Boğaziçi Film Festivali’nde Türk sinemasının 100. yıl etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen,  Cahide Sonku’nun hayatını anlatan video performansı sinemaseverler tarafından büyük ilgi toplamayı başardı.

Kısacık hayatında bir çok başarıya imza atan Aykut Cömert hayata tutunamadı.

Belçim Bilgin’in Yeni Aşkı Kim?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler