Ana SayfaKültür ve SanatMüzikRapçi Ceza'nın Acı Günü!

İlgili Postlar

Rapçi Ceza’nın Acı Günü!

Ünlü Rapci Ceza’nın babası Dalyan Özçalkan uzun zamandır kanser tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Rapçi Ceza’nın acı günü. Ceza babasını bugün son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze töreninde gözyaşlarına boğulan Ceza, hayatının en zor günlerinden birini yaşadığını ve çok üzgün olduğunu dile getirdi. Ceza’nın acı gününde yakınları ve hayranları onu yalnız bırakmadı.

Rapçi Ceza’nın Acı Günü!

Ülkemizin en ünlü rap şarkıcılarından Ceza’nın babası kanser tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Ceza’nın babası Danyal Özçalkan için Üsküdar’da Çinili Camisinde düzenlenen cenaze törenine, aile dostları ve yakın arkadaşları katıldı. Ceza’nın çok sayıda hayranın da katıldığı cenaze töreninde taziyeleri Ceza ve kardeşi Ayben kabul etti. Tören sırasında Ceza’nın kız kardeşi Ayben, babasının tabutuna sarılarak uzun süre gözyaşı döktü.

CEZA GÖZYAŞLARINA BOĞULDU!

Rapci Ceza’nın babası Dalyan Özçalkan uzun zamandır kanser tedavisi gördüğü hastanede kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Ceza bugün babasına son görevini yerine getirdi. Ceza babasının cenaze töreninde, hayatının en zor günlerinden birini yaşadığını ve çok üzgün olduğunu dile getirdi. Ceza’nın acı gününde kız kardeşi yakın arkadaşları ve hayranları onu yalnız bırakmadı.

Gözyaşlarına içerisinde kalan Ceza, çok üzgün olduğunu, hayatının en acı günlerinden birini yaşadığını, bundan sonra hayatının tabi ki farklı olacağını, bunu yaşayan insanların daha iyi bileceğini ve bu acıyı yaşayan insanlarla sevdiklerine sabır dilediğini söyledi.

Rapçi Ceza’nın El Hareketi Yanlışmı Anlaşıldı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler