Ana SayfaDizilerLeke 8. Bölüm 2. Fragmanı Geldi! Yasemin'in Hayatı Tehlikede!

İlgili Postlar

Leke 8. Bölüm 2. Fragmanı Geldi! Yasemin’in Hayatı Tehlikede!

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi 8. bölümü ile 11 haziran salı akşamı ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde, bütün düğümler tek tek çözülecek. Cem, Mehmet’in Yasemin’e kurduğu tuzağı öğrenecek. Yasemin ise Şirin’le karakola götürüp, Serpil’i şikayet etmesini sağlayacak. Leke 8. Bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Yasemin’in hayatı tehlikede.

Salı Dizileri 2019

Yasemin’in Hayatı Tehlikede!

Leke 8. bölüm 2. fragmanında; Cem, Serpil’e gidip Fisher’e düzenlenen yemeği kimin düzenlediğini soruyor. Yasemin de Mehmet’in kendisini arayıp Yasemin’i istediğini söylüyor. Cem, Mehmet’i bulup ağzını burnunu kırıyor. Daha sonra Cem, Birkan’ın Yasemin’in yakınlarında olmasından rahatsız olup onunla yüzleşiyor. Yasemin, Birkan’a, onda gönlünün olmadığını, asla da olmayacağını söylüyor. Serpil, Birkan’a Yasemin’inin polise gitmeden bulup yok etmesini söylüyor.

İşte Leke 8. bölüm . fragmanı…

 

LEKE 7. BÖLÜM ÖZETİ!

Birkan, Arda’nın kafasından yaralandığını gördükten sonra Yasemin’in evine gidip onu teselli ediyor ve ona onun için yapamayacağı hiçbir şey olmadığını söyler. Serpil’i şirket telefonundan Arda’nın arkadaşları arayıp Şirin’in gecelik fiyatını sorar. Serpil, Keto’yu arayarak Şirin’i getirmesini, artık onun işini bittiğini söyler. Keto, Şirin’i götürüp annesinin evine saklar. Serpil’e de onu bulamadığını söyler. Şirin, Yasemin’e sığınır ve kendisini pazarlayan kişinin Serpil olduğunu itiraf eder.

Cem, Serrpil’ie gidip Yasemin’in borcunu öder. Yasemin, bundan habersiz işe gitmez. Polise teslim olmadan önce Sevgi Evine gider. Orada Nevin ablasını görünce içi rahatlar. Murat’la vedalaşıp giderken Birkan, onu zorla alıp evine götürüp bağlar. Arda’nın kaybolduğunun anlayıp onu aramaya başlarlar.

Mehmet, Cem’e herkesin içerisinde onu mahvetmek için Fisher’e sevgilisi Yasemin’i gönderdiğini söyler. Cem, sinirlerine hakim olamayıp ağzını burnunu kırar. Daha sonra, Yasemin’in yanına gidip o fotoğrafı göstererek, her şeyin bittiğini söyler

Arda’nın hastanede bulunduğu haberi Birkan öğrenir. Yasemin’i bağladığı yerden çözer ve Arda’nın ölmemiş olduğunu söyler. Cem de kardeşinin hastanede olduğunu öğrenerek hastaneye koşar. Bu arada Fisher’in yolsuzluk yaptığı için işinden kovulup tutuklandığı haberi gelir. Mehmet, bunu öğrenince sevinir. Ama daha sonra otelde Yasemin’in Fisher’e tokat attığı videosu internete düşer. Cem de bu videoyu izledikten sonra Yasemin’in masum olduğunu anlar.

 Leke 8. Bölüm Fragmanı İzle! Yasemin’e Süpriz Evlenme Teklifi!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler