Ana SayfaDizilerLeke 8. Bölüm Fragmanı İzle! Yasemin'e Süpriz Evlenme Teklifi!

İlgili Postlar

Leke 8. Bölüm Fragmanı İzle! Yasemin’e Süpriz Evlenme Teklifi!

Kanal D ekranlarının yeni dizilerinden Leke 8. yeni bölümü ile 11 haziran salı akşamı ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde deyim yerinde ise bütün düğümler çözülecek. Cem, Yasemin’in, Fisher konusunda masum olduğunu anlar ve vicdan azabı çeker. Onun gönlünü alabilmek için yeni süprizleri vardır. Yasemin’e Süpriz Evlenme Teklifi!

Salı Dizileri 2019

Yasemin’e Süpriz Evlenme Teklifi!

Leke dizisi 8. bölüm ilk fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Yasemin, Cem’in kendisine yazdığı mektubu okuyor. Serpil, Birkan’a Yasemin takıntısı konusunda onu bir kez daha uyarıyor ama Birkan’ın pek vazgeçmeye niyeti yoktur. Bu arada Zeynep’le Şirin karakola gidiyorlar ve Şirin kendisini pazarlayan kişinin Serpil olduğunu itiraf ediyor.Onları gören Birkan tutuşmaya başlıyor. Serpil tutuklanıyor. Arda ise abisine Yasemin’i para karşılığında satın aldıklarını söylüyor.

İşte Leke 8. bölüm fragmanı…

LEKE 7. BÖLÜM ÖZETİ!

Birkan, Yasemin’in evine gidip onu teselli ediyor ve ona onun için yapamayacağı hiçbir şey olmadığını söyler. Serpil’i şirket telefonundan birileri arayıp Şirin’in gecelik fiyatını sorar. Serpil, Keto’yu arayarak Şirin’i bulup getirmesini, artık onun işini bitireceğini söyler. Keto, Şirin’i götürüp annesine emanet eder ve Serpil’e de bulamadığını söyler. Şirin, Yasemin’e sığınıyor ve kendisini pazarlayan kişinin Serpil olduğunu öğrenir.

Cem, Serrpil’in yanına gidip Yasemin’in borcunu ödüyor. Yasemin, bundan habersiz işe gitmiyor ve teslim olmadan önce Sevgi Evine gider. Orada Nevin ablasını görünce rahatlar. Murat’la vedalaşıp giderken Birkan, onu alıp evine götürüp bağlar. Arda’nın kaybolduğunun farkına varırlar ve onu aramaya başlarlar.

Mehmet, Cem’e herkesin içinde Fisher’e sevgilisi Yasemin’i gönderdiğini söyler. Cem’le birbirlerine girerler. Cem, Yasemin’in yanına gidip o fotoğrafı gösterip, her şeyin bittiğini söylüyor.

Arda’nın hastanede bulunduğu haberi Birkan’a gelir. Yasemin’i bağladığı yerden çözüp ona Arda’nın ölmemiş olduğunu söyler. Cem de kardeşinin hastanede olduğunu öğrenir ve hastaneye koşar. Bu arada Fisher’in yolsuzluk yaptığı için işine son verilip tutuklandığı haberi gelir. Mehmet, bunu öğrenince mutlu olur. Ama daha sonra otelde Yasemin’in Fisher’e tokat attığı video internete düşer. Cem de bu videoyu izler ve Yasemin’in masum olduğunu anlar.

Leke 8. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Arda Hastanede Bulunuyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler