Ana SayfaDizilerKerem Cem Dizi Tanıtımında Büyük Bir Kaza Atlattı!

İlgili Postlar

Kerem Cem Dizi Tanıtımında Büyük Bir Kaza Atlattı!

Atv ekranlarında yaz aylarında yayınlanacak olan yeni dizi Kimse Bilmez izleyenleri ile buluşmak için gün sayıyor. Dizinin baş rollerini Kerem Cem, Engin Hepileri ve Özgü Kaya paylaşıyor. Dizinin tanıtımı için İspanya sokaklarında çekim yaparken neredeyse kaza geçirecekti. Kerem Cem Dizi Tanıtımında Büyük Bir Kaza Atlattı. Detaylar haberimizde..

Keremcem kimdir?

Kerem Cem Dizi Tanıtımında Büyük Bir Kaza Atlattı!

Atv’nin yeni yaz dizisi 11 haziran salı günü ilk bölümü ile ekranlara gelecek. Kerem Cem, bayram nedeniyle bir süredir dizi çekimlerine ara verdiklerini belirtti. İspanya’da dizi tanıtımı için bulunan Kerem Cem, çekim sırasında az kalsın hızla yanından geçen motosikletin altında kalıyordu. Motosikletlinin hızla yanından geçmesinden ürken oyuncu, daha sonra da başka bir araç çekimi böldü.

Kerem Cem o anlarda sakinliğini koruyup profesyonelliğini korumayı başardı. Kerem Cem sosyal medya hesabından çekimlerde yaşadığı talihsiz olayları takipçileri ile paylaştı.

KİMSE BİLMEZ DİZİNİN KONUSU!

Dizide küçük yaşta annesini ve babasını kaybettikten sonra, zekası ile dikkat çeken Ali elektronik konularında uzmandır. Ayrıca karanlıkta görme gibi sıra dışı yetenekleri sayesinde devletin kendisini keşfetmesiyle, ona özel eğitimle yıllarca devlete kimliğini gizleyerek hizmet verir. Elektronik ve tamir konularında uzman olan Ali, gizli işi nedeniyle eşini ve çocuğunu da kaybeder. Ailesini kaybettiği için sürekli kendisini suçlayan Ali, yeni bir hayat kurmak için taşındığı mahallede Sevda ile tanışır ve büyük bir aşk onları beklemektedir.

Kimse Bilmez Dizisinin İlk Fragmanı Geldi!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler