Ana SayfaDizilerErkenci Kuş Yaz Boyu Ekranlarda Olacak! 44. Bölüm 2. Fragmanı İzle!

İlgili Postlar

Erkenci Kuş Yaz Boyu Ekranlarda Olacak! 44. Bölüm 2. Fragmanı İzle!

Star Tv ekranlarının sevilen dizilerinden Erkenci Kuş, geçtiğimiz yaz ayında yayın hayatına başlamıştı. Başarılı hikayesiyle dikkat çeken dizideki Can Yaman’la Demet Özdemir’in canlandırdığı karakterlerin uyumu ve güçlü oyuncu kadrosu sayesinde dizi kış sezonu boyunca reytinglerde ilk sıralarda yer aldı. Dizinin sevenlerine müjde..Erkenci Kuş yaz boyu ekranlarda olacak.

Erkenci Kuş Dizisi Oyuncu ve Oyuncu Kadrosu!

Erkenci Kuş Yaz Boyu Ekranlarda Olacak!

Erkenci Kuş cumartesi günü ekranlara geliyordu. Yaz aylarında ise salı günü ekranlara gelecek. Sevilen dizi 44. yeni bölümü ile 18 haziran salı akşamı izleyicisi ile buluşacak. Peki dizinin yeni bölümünde izleyicileri neler bekliyor? Fragmanda; Sanem ve Can’ın bozuk olan arası düzelmeye başladığı görülüyor. Can, gitmekten vazgeçerken, Sanem de Can’ın yanında olmasından büyük mutluluk duyuyor.

İşte 44. bölümden 2. fragman:

https://twitter.com/i/status/1136194344078204930

ERKENCİ KUŞ 43. BÖLÜM ÖZETİ!

Sanem fotoğraf seçimi için Can’dan yardım ister. Sanem’im bu olumlu adımı havayı biraz olsun ısıtır. Sanem, Can’ın elimi yanlışlıkla tutar ve aralarındaki çekim bir anda kuvvetlenir. Ama Sanem duygularından yine kaçar ve çünkü Sanem’in canı Can’ın gidecek olmasına sıkılır. Sanem, Can’ın çektiği fotoğraflardaki mutluluğunu gördüğünde, hayatın onsuz anlamsız olduğunu bir kez daha anlar.

Yiğit, Can’ın gitmesini isteyerek Sanem’in ona ihtiyacı olduğunu söyler. Hatta Yiğit, Sanem’in onun için çok değerli olduğunu söyler ama Can, bu numaralara karnı toktur. Yiğit olayın üzerini örtmesini istese de Can, söylemezse Sanem ile kendisinin konuşacağını söyler. Yiğit, Can’a her şeyi itiraf edeceğini söyler ve o sırada Sanem çıka gelir. Yiğit için artık kurtuluş yoktur.

Yiğit’in Sanem’den vazgeçmeye niyeti yoktur. Ama Can, Sanem’in onu sevmeyeceğini bilir. Sanem, Can’ın gitmesinden çok korkuyor. Çünkü Can, teknesi bozulduğu için kaldığını söyler. Aslında Can, Sanem için kalmayı seçmiştir. Sanem bu olayı o kadar kendine dert ediyor ki akşam Can’ın tekneye gittiğini görüp, onu sabaha kadar onu izler. Can, sabah uyuya kalan Sanem’i görüyor.

Bu sırada ajansta hummalı bir çalışma vardır. Sanem’in krem kampanyası için tüm ekip çalışmaya başlar. İkiliyi yaklaştırmak için arkadaşları büyük çaba sarfaderler ve Sanem Can’a hiç bir yere gidemeyeceğini söyler.

Erkenci Kuş Dizisi’nden Sevenlerine Müjde!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler