Ana SayfaÜnlülerTürkiye'nin Yeni Nesil Nostalji Kraliçesi

İlgili Postlar

Türkiye’nin Yeni Nesil Nostalji Kraliçesi

İrem Derici 31 Mayıs tarihinde yayınlamış olduğu “Mest Of” albümüne dinleyicilerden gelen ilgi, beklenenden daha da büyüktü. Albümün kısa zamanda elde ettiği başarı ise İrem Derici’yi çok gururlandırdı. Birbirinden güzel parçaları seçerek kendine özgü tarzıyla yorumlayan İrem Derici, “Türkiye’nin Yeni Nesil Nostalji Kraliçesi”olarak adlandırıldı.

“Mest Of” 1. Sırada!

İrem Derici’in söylemekten en çok zevk aldığı şarkıları bir araya getirerek çıkarmış olduğu “Mest Of” albümü, müzik listelerine oldukça iddialı bir giriş yaptı. “Mest Of” albümü yayınlandıktan 1 saat sonra Apple ve iTunes Music listelerinde 1. sıraya yerleşirken, albümde yer alan şarkıda ardı ardına “En Çok Dinlenenler” listesinde ilk on sıraya yerleşti.

İrem Derici’nin Mest Of Albümü Çıktı!

“Acemi Balık” YouTube’da Trendlerde!

Albüme olan yoğun ilgi İrem Derici’ye yıllardır kimsenin elde edemediği bir başarı getirdi İrem Derici’nin “Mest Of” albümü için ilk olarak “Acemi Balık” şarkısına klip çekti. 31 Mayıs’ta yayınlanan klip, YouTube’da “Trend Videolar” arasında ilk beşe girerek büyük bir başarı elde etti. Acemi Balık klibinin izlenmesi 1 hafta da üç buçuk milyonu geçti.

Türkiye’nin Yeni Nesil Nostalji Kraliçesi

Şarkılarıyla çok sevilen başarılı şarkıcı İrem Derici sosyal medyada Nostalji Kraliçesi olarak adından övgüyle söz ettirdi. Albümün getirdiği başarıdan ve aldığı yorumlardan çok mutlu olduğunu dile getiren Derici, “Nostalji Kraliçesi” yorumunu da çok beğendiğini dile getirdi.

İrem Derici Kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler