Ana SayfaÜnlülerSerenay Sarıkaya Ayrılık Acısıyla Etmeye Çalışıyor!

İlgili Postlar

Serenay Sarıkaya Ayrılık Acısıyla Etmeye Çalışıyor!

Bildiğiniz üzere geçtiğimiz aylarda Serenay Sarıkaya ve Kerem Bursin, üç buçuk senelik ilişkilerini sonlandırma kararı almışlardı. Ayrılık sonrasında her şey yolunda gibi davranmaya çalışsa da, aslında Serenay Sarıkaya ayrılık acısıyla baş etmeye çalışıyor. Başarılı oyuncunun bu konu hakkında yaptığı samimi açıklamalar herkesi şaşırttı.

Kerem Bursin’den Ayrılık Sonrası Açıklamalar

İlişkileri hakkında çok konuşmayan Kerem Bursin ve Serenay Sarıkaya ayrıldıktan sonra da bu tutumlarını sürdürseler de, çıkan iddialara ilk açıklama Bursin’den gelmişti. İlişkilerinde eski heyecanları kalmadığı için dostça ayrılma kararı aldıklarını açıklayan Kerem Bursin, Serenay Sarıkaya’nın bir ilişkisi olup olmadığı sorusuna bu tarz soruların sorulmamasını rica etmiş ve hassas bir dönemden geçtiklerini belirterek herkesten anlayış istemişti.

Serenay Sarıkaya’nın Şaşırtan Açıklaması

Kerem Bursin‘le ayrıldığından sonra ismi aşk dedikodularına karışan ve davranışlarıyla Kerem Burs’in izlerini hayatından sildiği anlaşılan Sarıkaya geçtiğimiz haftalarda bir açıklama yapmıştı. Ayrılığın çok ani olduğu için olacaklardan korktuğunu açıklayan Serenay Sarıkaya, suskunluğunun ve tavırlarının bir savunma mekanizması olarak geliştiğini dile getirmişti.

Kerem Bursin Kimdir?

Serenay Sarıkaya Ayrılık Acısıyla Baş Etmeye Çalışıyor!

Başarılı oyuncu Serenay Sarıkaya’nın yaşadığı ayrılık sonrasında henüz kendine gelemediği ortaya çıktı. İddialara göre biraz kafa dağıtmaya ve enerji depolamaya ihtiyaç duyan Serenay Sarıkaya “Kerem’den ayrılık zor oldu, biraz moral depolarım. Müzikalin yorgunluğunu da atarım.” açıklamasında bulunduktan sonra Amerika’ya arkadaşlarının yanına gitti.

Serenay Sarıkaya Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler