Ana SayfaDizilerErcan Kesal Çukur'un Yeni Sezonu Hakkında Konuştu!

İlgili Postlar

Ercan Kesal Çukur’un Yeni Sezonu Hakkında Konuştu!

Show Tv ekranlarının fenomen dizisi Çukur 2. sezonu yine reyting rekortmeni olarak bitirdi. Efsane dizi Çukur 67. sezon finali bölümünde akıllarda soru işareti bırakacak şekilde bitirdi. Koçovalıların kadınlarının hayatı karşılığında canı istenen İdris Koçovalı’nın yeni sezonda diziye veda edip etmeyeceği merak konusu oldu. Ercan Kesal Çukur’un Yeni Sezonu Hakkında Konuştu.

Ercan Kesal Kimdir?

Ercan Kesal Çukur’un Yeni Sezonu Hakkında Konuştu!

İlk sezon olduğu gibi ikinci sezonu da reyting birincisi olarak kapatan Çukur dizisinin İdris babası Ercan Kesal’a yeni sezonda İdris babanın ölüp ölmeyeceği soruldu. Kesal, ‘O sorunun cevabı için 3 ay boyunca bekleyecekler’ cevabını verdi.

Çukur’un İdris Babası Ercan Kesal, dizinin yeni sezon bölümleri için, “Şunu söyleyebilirim rahatlıkla, ilk iki sezonu aratmayacak” ifadelerinde bulundu. Kesal, “İdris Baba ölecek mi?” sorusuna ise bir yanıt vermedi. İzleyicilerin yaz boyunca çok da fazla kafalarını takmamalarını, sonuçta iyi olacağını ve dizinin yeni sezonunun ilk iki sezonu aratmayacağını ifade etti.

SOSYOLOGLAR İNCELEMELİ!

Ercan Kesal, Çukur dizisinin seyircileriyle kurduğu ilişkiyi ciddi anlamda sosyologların incelemesi gerektiğini, çok geniş bir skalada insan grupları izlediğini ve röportajına yaşanmış bir örnekle devam etti. Yurt dışına bir festival için davet edildiğini ve oradaki otopark görevlisinin Çukur hastası olduğunu öğrendiğini söyledi.

Dizinin seyircileri ile olan ilişkisini gözlemlediğini söyleyen Ercan Kesal, uçakta yanına oturan beyaz yakalı üst düzey finans yöneticisinin Çukur’suz pazartesileri geçirmediklerini söylemesi ve bir akademisyenin de aynı şeyleri söylemesi bunun sinemanın gücü neyse Çukur dizisi onu fark etmiş olacağını düşündüğünü söyledi.

ÇUKUR SİNEMADA KLASİK OLAN ŞEYİ BECERDİ!

Dizideki iyi oyuncuların, iyi yönetmenlerin seyirciye kurdukları dünyayı inandırmış durumda olduğunu, Çukur’un sinemada klasik olan şeyi becerdiğini ifadelerinde bulunarak, Seyircinin kendisini iyi hissettiği dünyayı Çukur’un dünyasında bulduğunu ve Çukur’daki babanın nasihatlarını kendilerine söylenmiş gibi algılayıp aile dayanışması. feda duygusu, özveri izleyenlere iyi geldiğini söyledi.

Büyük hayran kitlesine sahip olan dizi yeni sezonda yepyeni oyuncular, yeni karakterler ve süprizlerle izleyicileriyle buluşacak.

 

Çukur Sezon Finali İle Ekranlara Geldi! Çukur’u Ben Yöneteceğim!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler