Ana SayfaDizilerAras Bulut İynemli'nin Filmdeki Partneri Belli Oldu!

İlgili Postlar

Aras Bulut İynemli’nin Filmdeki Partneri Belli Oldu!

Aras Bulut İynemli Çukur dizisi sezon finali yapar yapmaz yeni bir film projesi için setlere koştu. Yakışıklı oyuncu yaz aylarında boş durmuyor ve Lanistar Media ve Motion Content Group’un yapımcılığını üstlendiği ‘ 7. Hücredeki Mucize’ isimli film projesi için imza attı. Filmindeki partnerinin kim olacağı merak konusu olmuştu. Aras Bulut İynemli’nin Filmdeki Partneri Belli Oldu.

Aras Bulut İynemli Kimdir?

Aras Bulut İynemli’nin Filmdeki Partneri Belli Oldu!

Kore’de büyük izlenme kitlesine ulaşan sinema filminden uyarlanan projenin yönetmeni Mehmet Ada Öztekin olacak. Filmin senaryosunu ise Kubilay Tat kaleme almış. Etkileyici bir baba kız hikayesi olan ‘7. Hücredeki Mucize’ isimli proje beyaz perdeye taşınacak. Büyük bir hayran kitlesi bulunan İynemli’nin hayranları yeni proje haberine çok sevindiler. Genç yaşta dizilerin ve filmlerin aranan oyuncusu olmayı başaran Aras Bulut İynemli, şöhretin en üst basamaklarına tırmanmayı başardı. Öyle Bir Geçer Zamanki dizisinden sonra yıldızı parlayan genç oyuncu bir setten diğer bir sete koşuyor.

İYNEMLİ’NİN FİLMDEKİ PARTNERİ DENİZ BAYSAL OLACAK!

Aras Bulut İynemli baş rolünde yer alacağı yine film projesindeki partneri son olarak Söz dizisinde seyirci karşısına çıkan Deniz Baysal oldu. 28 yaşındaki İynemli’ye Fazilet Hanımın Kızları dizisinde yıldızı parlayan ve son olarak Söz dizisinde yer alan Deniz Baysal eşlik edecek. Etkileyici bir senaryoya sahip olan film, bir baba ile kızının umut dolu ve mucizelere dayanan hikayesini beyaz perdeye aktarılacak. Yedinci Koğuştaki Mucize filmi, Muğla ve İstanbul Beykoz’da özel olarak kurulacak bir platoda gerçekleşecek.

Aras Bulut İynemli'nin Filmdeki Partneri Belli Oldu

Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde hayat verdiği Hazan karakterinden sonra Söz dizisinde. Savcı Derya olarak izleyenlerin karşısına çıkan Deniz Baysal, dizi final yaptıktan sonra imaj değiştirdi. Sosyal medya hesabından yeni imajını paylaşan oyuncu takipçileri tarafından eski haline dönmesi konusunda tavsiyeler aldı. Yeni imajına yorum yapan takipçilerinin “Kahkül olmamış” diyerek ünlü oyuncuya eski haline dönme tavsiyesinde bulundukları yorumlarda görülmekte. Tam tersini düşünüp, kakülün oyuncuya çok yakıştığını belirten yorum yapanlar da bulunuyor.

Deniz Baysal Kimdir?

Aras Bulut İynemli’nin Yeni Projesi Ses Getirecek!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler