Ana SayfaDizilerGüldür Güldür Show'dan Müjdeli Haber Geldi! Alper Kul Duyurdu!

İlgili Postlar

Güldür Güldür Show’dan Müjdeli Haber Geldi! Alper Kul Duyurdu!

Güldür Güldür Show 7’den 70’e herkesi ekran başına kilitleyen komedi klasiği olmayı başardı. Yapımcılığı BKM’nin üstlendiği Güldür Güldür Show Türkiye’nin en çok sevilen komedi oyuncuları ve birbirinden komik skeçleriyle, izleyenleri kahkahalara boğmayı başarıyor. Her bölümü büyük bir zevk  ile izlenen komedi programı hız kesmeden yaz aylarında da ekranlarda olacak. Güldür Güldür Show’dan müjdeli haber geldi.

Güldür Güldür Oyuncuları 2019

Güldür Güldür Show’dan Müjdeli Haber Geldi!

Show TV’de yayınlanan ve her bölümü büyük bir ilgiyle izlenen Güldür Güldür Show’un yayın günü değişiyor. Ekranın en sevilen komedi programlarından olan Güldür Güldür, haftanın iki günü ekranda olacak. Programın vazgeçilmez isimlerinden ünlü oyuncu Alper Kul, konuyla ilgili detayları sosyal medya hesabından paylaştı.

ÇARŞAMBA VE CUMARTESİ GÜNLERİ YAYINLANACAK!

Alper Kul, sosyal medya hesabından, Güldür Güldür  Show’un yeni bölümlerinin Çarşamba ve Cumartesi günleri ekranlara geleceğini duyurdu. Yaz aylarında da devam edecek olan programın tekrarları bile çok izleniyor. Ekranın gülen yüzü olan Güldür Güldür’ü ekranları başındakiler artık daha çok izlemi imkanı olacak. Kahkaha dolu skeçleri ve sevilen oyuncu kadrosu ile herkesi ekran başına kilitlemeyi başaran programında eylence iki katına çıkacak. Haftada iki gün yepyeni bölümleriyle ekranlarda olacak olan, ekranların en çok izlenen eğlence programlarından Güldür Güldür Show haftada iki gün herkesi kahkaha tufanına davet ediyor.

Güldür Güldür Show’a Ünlü Bir İsim Dahil Oldu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler