Ana SayfaKültür ve SanatMüzikTuğçe Kandemir Rubato Zamanı'nda Büyüledi!

İlgili Postlar

Tuğçe Kandemir Rubato Zamanı’nda Büyüledi!

Yapımını Film Sanat’ın yaptığı, yapımcılığını ise Serdar Seki’nin üstlendiği Raboto Zamanı Bayram Özel programı Show Tv ekranlarında izleyenlerle buluştu. Samimi sohbetleri ve unutulmaz şarkıları eşsiz yorumları ile Rubato grubu, birbirinden ünlü konuklarıyla birlikte ekranları başındakilere büyük bir müzik ziyafeti yaşattı. Tuğçe Kandemir Rubota Zamanı’nda büyüledi.

Tuğçe Kandemir kimdir?

Tuğçe Kandemir Rubato Zamanı’nda Büyüledi!

Koray Avcı ve Linet’in de konuk olduğu, Rubato Zamanında programında Tuğçe Kandemir’inde katılımıyla bayramın tadı Show Tv ekranlarında yaşandı. Usta müzisyenleri Fatih Ahıskalı, Göksun Çavdar, Özer Arkun ve Eralp Görgün’den oluşan Rubato grubu ve çok özel konukları, izleyicileri büyüledi. Canlı performanslarla herkesin özlediği bir müzik şölenine imza attı.

Tuğçe Kandemir, bayram özel programında en son şarkılarını seslendirdi ve ekranları başındaki izleyenleri adeta büyüledi. Türkiye’nin usta müzik adamlarını bir araya getirerek sevilen şarkılarıyla dinleyicilerini büyüleyen Rubato grubu, her bölümünde özel konuklarıyla bir araya gelecek ve izleyenlere müzik türleri arasında bir yolculuğa çıkaracak.

Show TV ekranlarının yeni eğlence programı Rubato Zamanı, bayram özel bölümüyle ekranlara geldi. Her hafta cumartesi veya pazar günleri yayınlanması planlanan programa her hafta farklı konuklar yer alacak ve ekranları başındakiler müziğe doyacak. Program yaz döneminde mi yayınlanacak? Yoksa yeni sezonda da ekranlarda olacak mı henüz belli değil ama izleyicilerden yoğun ilgisini görün program uzun soluklu olması bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler