Ana SayfaDedikoduTuba Ünsal Aşk Tazeliyor...

İlgili Postlar

Tuba Ünsal Aşk Tazeliyor…

Kağıt üzerinde hala evli olan Caner Karaloğlu ve sevilen oyuncu Tuba Ünsal aşk tazeliyor… Yaklaşık bir senedir yaşanan her şeye rağmen ilişkisine hız kesmeden devam eden ikili, kameralara yakalandı. Boşanma süreci bitene kadar birlikte görüntülememeye çalışan çift eleştirilerin tam ortasında kaldı.

Aşklarını Gizlemediler

Geçtiğimiz sene Mirgün Cabas ile olan evliliğini bitirme kararı alan Tuba Ünsal, boşanmadan kısa bir süre sonra iş adamı Caner Karaloğlu ile bir ilişkiye başlamıştı. Yaşadıkları ilişkiyi ilk başta reddeden çift sonrasında iddialara göğüs gererek ilişkilerinin arkasında durmuş olsalar da, Caner Karaloğlu’nun evli olması bu ilişkiye gölge düşürmüş ve ikiliyi ağır eleştirilere maruz bırakmıştı.

Tuğba Ünsal, Eski Eşi Mirgün Cabası Çabuk Unuttu! 4 Erkekle Kutlama Yaptı…

Elisabeth Mas Son Noktayı Koydu

Geçtiğimiz ay boşanma evresine giren Caner Karaloğlu ile sık sık bir arada görüntülenen Tuba Ünsal’dan çarpıcı bir açıklama gelmişti. Caner Karaloğlu’nun eşi Elisabeth Mas’ında bir ilişkisi olduğunu açıklamıştı. Bunun üzerine Elisabeth Mas, Tuba Ünsal için “Bilip bilmeden konuşmasın. Evliliğime üçüncü bir kişi benim tarafımdan sokulmadı.” yanıtıyla cevap vermişti.

Tuba Ünsal Aşk Tazeliyor…

Bayram tatilini değerlendirmek ve biraz baş başa vakit geçirmek için Tuba Ünsal ve Caner Karaloğlu Çeşme’de tatil yapan isimler arasındaydı. Henüz boşanma işlemleri devam eden Caner Karaloğlu ve Tuba Ünsal’ın yeniden birlikte görüntülenmesi ise, Ünsal’ın sevenlerinden sert tepkiler almasına neden oldu.

Tuba Ünsal Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler