Ana SayfaDedikoduAcun Ilıcalı, Şeyma Subaşı'na Hediye Ettiği 13 Milyon Euroluk Evi Neden Satıyor!

İlgili Postlar

Acun Ilıcalı, Şeyma Subaşı’na Hediye Ettiği 13 Milyon Euroluk Evi Neden Satıyor!

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, geçtiğimiz yıl Şeyma Subaşı’ndan ayrılma kararı almıştı. Acun Ilıcalı, eski eşi Şeyma Subaşına düğün hediyesi olarak verdiği evi satılığa çıkardı, Detaylar Haberimizde..

Son Dakika! Şeyma Subaşı İntihar Mı Etti?

Şeyma Subaşı, Acun Ilıcalı’ya Ait Herşeyi Kaldırdı!

Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, geçen hafta Ayşe Arman ile yaptığı ropörtajda kızının babası Acun Ilıcalı ile birlikteliklerinin özellikle son dönemlerinde  aynı şeylerden keyif almadıklarını ve evliliklerini bu sebepten bitirdiklerini anlatmıştı. Acun Ilıcalı’dan evliliğinin bitmesinin hemen akabinde İtalyan DJ Guido Senia ile yakınlaştığı görülen Şeyma Subaşı, eski eşi Acun Ilıcalı ile olan resimlerini sosyal medya hesabından kaldırdı.

Şeyma Subaşı Kimdir

Acun Ilıcalı, Şeyma Subaşı’na Hediye Ettiği 13 Milyon Euroluk Evi Neden Satıyor!

Bu gelişmelerin hemen ardından ünlü sunucu Acun Ilıcalı ise Şeyma Subaşı ile kızı Melisa’nın İstanbul Kuruçeşme’de yaşadığı villayı satmaya karar verdi. Acun Ilıcalı ile  Şeyma Subaşı’nın boşanma protokollerinde, Şeyma Subaşı’nın boşanmadan sonra konuşmaması gerektiği bir madde olduğu öne sürülüyordu. Acun Ilıcalı’nın eski ve kızının yaşadığı villayı birden satılığa çıkartma kararını neden olarak Ayşe Arman ile yapılan Şeyma Subaşı’nın verdiği röportajla ilgili olabileceği kulislerde konuşulduğu edinilen bilgiler arasında. Yaptığı her davranışıyla Magazin Haberleri‘nde bomba etkisi yaratan Şeyma Subaşı, taşınmaya hazırlandığı duyulan haberler arasında.

Acun Ilıcalı kimdir?

Şeyma Subaşı’na Kuruçeşmedeki Villayı 13 Milyon Euroya Satın Almıştı.

Acun Ilıcalı, 2017 yılının Eylül ayında evlendiği Şeyma Subaşı’na Kuruçeşmedeki villayı 13 Milyon Euroya satın almıştı. Boşanmadan sonra Acun Ilıcalı evi satma kararı alınca evden taşınmak zorunda kalan Şeyma Subaşı, verdiği röportajda Kuruçeşme’deki ev sorulunca “O çıktı, şimdi ben de çıkacağım. Acun boşanma olduktan sonra hemen kendine başka bir ev buldu. Şimdi ben de bakıyorum” cevabınıvererek iddiaları doğrulamış oldu.

Yeni Sevgilisiyle Görüntülenen Şeyma Subaşı’dan Acun Ilıcalı’ya İlginç Gönderme

Şeyma Subaşı 4 Odalı Ev Bakıyor!

Ünlü sunucu Acun Ilıcalı’nın, Kuruçeşme’deki villayı tanıdıkları vasıtasıyla satmaya hazırlandığı öne sürüldü. Şeyma Subaşı kızı Melisa ile birlikte yaşayabileceği daha küçük bir evi Bebek taraflarında baktığı ve emlakçılarla iletişim halinde olduğu kulislerde konuşuluyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler