Ana SayfaDedikoduŞeyma Subaşı Mekana Alınmadı!

İlgili Postlar

Şeyma Subaşı Mekana Alınmadı!

Bildiğiniz üzere Şeyma Subaşı’da bayram tatilini Çeşme’de değerlendiren ünlüler arasındaydı. Yurt dışına çıkmak hyerine bu defa Türkiye’de kızı ve arkadaşlarıyla olmayı tercih eden Subaşı tatilde hiç beklemediği bir olayla karşılaştı. Arkadaşlarıyla keyifli vakit geçirmeyi planlayan Şeyma Subaşı mekana alınmadı! Bu durum karşısında şok yaşayan ve açıklama yapmayan Subaşı’nın içeri neden alınmadığı ise sonradan öğrenildi.

Şeyma Subaşı ve Acun Ilıcalı Aynı Karede Yer Aldı

Geçtiğimiz sene evliliklerini sonlandırma kararı alan Şeyma Subaşı ve Acun Ilıcalı, uzun bir süredir ortak arkadaş çevrelerine rağmen bir arada görüntülenmiyordu ki bu gerginlik bayram tatilinde son buldu. Ortak arkadaşları ile bir araya gelerek bayramı kutlayan Ilıcalı ve Subaşı’nın aynı ortamda zaman geçirmesi objektiflerden de kaçmadı.

Sosyal Medya’da Eğitim Seviyesi Eleştirilen Şeyma Subaşı Sinirlendi!

Sosyal Medyada Olay Oluyor

Sosyal medyayı en çok kullanan isimler arasında yer alan Şeyma Subaşı’nın her paylaşımı olay oluyor. Kimi zaman özel hayatıyla, kimi zaman ise cesur pozlarıyla gündeme gelen Subaşı bayram tatilinde de paylaşım yapmayı ihmal etmedi. Bikinili pozlarıyla adından çok konuşturan Şeyma Subaşı bayramda yaşadığı talihsiz olayla da gündeme damgasını vurdu.

Şeyma Subaşı Mekana Alınmadı!

Bayramı Çeşme’de geçiren Şeyma Subaşı arkadaşlarıyla vakit geçirmek için bir beach cluba girmeye çalışırken güvenlik engeliyle karşılaştı. İçeriye giremeyen Şeyma Subaşı, başka bir mekana gitmek zorunda kaldı. Şeyma Subaşı’nın içeriye girememesinin nedenin, mekanın eski nişanlısı Burak Beşer’e ait olduğu ve Subaşı’nın Beşer’in sevgilisi Ece Akbulut tarafından içeriye alınmadığı öğrenildi.

Şeyma Subaşı Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler