Ana SayfaDizilerMasterChef Türkiye'nin Yeni Sezonu Ne Zaman Başlayacak?

İlgili Postlar

MasterChef Türkiye’nin Yeni Sezonu Ne Zaman Başlayacak?

Tv 8 ekranlarının en çok izlenen yemek yarışma programı MasterChef Türkiye ilk sezonu 23 aralık günü 2018 yılının ilk birincisini seçti. MasterChef Türkiye’nin ilk sezonunda Uğur finale kalarak 1. olmuştu. İlk sezon biter bitmez 2. sezon MasterChef yarışmacıların seçmeleri başladı. MasterChef Türkiye’nin yeni sezonu ne zaman başlayacak? Detaylar haberimizde..

Masterchef Türkiye Büyük Final!

MasterChef Türkiye’nin Yeni Sezonu Ne Zaman?

MasterChef programında yılın en iyi şef adayları yarışacak en iyi yemeklerini birbirinden ünlü şeflere sunup hünerlerini gösterecekler. MsterChef Türkiye’nin 2. sezonu tahminen şubat 2019’da yeni bölümleri ile ekranlarda olacak. MasterChef Türkiye yarışması ilk sezonda büyük bir izleyici kitlesi yakalamış ve reytinglerde ilk sıralarda yer almayı başarmıştı. Bunun üzerine Acun Ilıcalı’nın gözünde daha değerli bir konsept haline gelerek yarışma programının 2. sezonu için önemli yatırımlarla yeniden Tv 8 ekranlarında olacak.

MASTERCHEF ADAYLARI TİTİZLİKLE SEÇİLİYOR!

Masterchef Türkiye’nin 2. sezon yarışmacı seçmeleri başladı. Yarışmacı adayları büyük bir titizlikle yapılıyor. Yarışmacıların hem yetenekli olanları seçiliyor hem de reyting getireceği düşünülen yeni isimler yarışmacı kadrosunda alınıyor.

MASTERCHEF JÜRİ ÜYELERİ AYNI OLACAK!

MasterChef Türkiye yarışmasının ilk sezonunda yer alan jüri üyeleri aynen devam edecek. Eğer farklı bir durum olmazsa, Hazer Amani, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu MasterChef Türkiye’nin yeni sezonda da jürisi olmaya devam edecekler. Yarışma programından sonra bir anda tüm Türkiye’nin 7’den 77’ye herkesin tanıdığı isimleri haline gelen şefler sosyal medyada en çok takipçisi olan isimler haline geldiler.

MasterChef Türkiye 2019 2. sezonu ilk sezonu gibi dikkat çekmeyi başarabilecek mi? Geçen sezon gibi yine reytinglerde istenilen seviyelere ulaşabilecek mi? Programın müdavimleri şimdiden yarışmacıların kimler olacağını merak ediyor.

MASTERCHEF TÜRKİYE 2019 NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

MasterChef Türkiye 2019  duyumlarımıza göre şubat ayında 2. sezonu ile ekranlarda olması planlanıyor. MasterChef Türkiye 2019 seçmeleri ise aralık 2018 itibari ile başlamış ve halen devam etmekte. Birbirinden yetenekli profesyonel veya amatör aşçıların yarışacağı programda yarışmacı adayları birinci olmak için ter dökecekler. Aynı zamanda dünyaca ünlü şeflerden bu işin püf noktalarını öğrenecekler.

Masterchef Türkiye 2018 Yarışmasının Birincisi Uğur’un İlk Sözleri Neler Oldu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler