Ana SayfaDizilerSurvivor Eleme Potasına Düşen İsimler Belli Oldu!

İlgili Postlar

Survivor Eleme Potasına Düşen İsimler Belli Oldu!

Survivor 2019 sona doğru yaklaşırken heyecanda yükseliyor. Survivor yarışmacıları son bölümde ikinci dokunulmazlık için yarıştılar. İlk dokunulmazlık oyununu beyaz takım kazanmıştı. Siyah takım oyunlara iddialı bir şekilde başlayarak müthiş bir performans sergiledi. İkinci dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Survivor eleme potasına düşen isimler belli oldu.

2019 Survivor Yarışmacıları

Survivor Eleme Potasına Düşen İsimler!

Siyah takım son bölümlerde doğru eksilerek üst üste dokunulmazlık almıştı. Bu haftanın iki dokunulmazlığı da büyük bir atak yapan Beyaz takım aldı. Siyah takım elenmek üzere iki yarışmacı belirledi. Bu hafta eleme adayı olarak Yunan yarışmacılardan iki isim belirlendi. Acun Ilıcalı yarışmacıların karşısına yen bir süprizle çıktı. Yarışmacıların iki oyun oynayacakları ve kazanan takımın kazanacağı süpriz bir ödülün sahibi olacağını söyleyip yarışmacıları heyecanlandırdı.

SURVİVOR ELENME POTASINA DÜŞEN ADAYLAR: SPYROS VE DİMİTRA oldu.

Survivor Siyah takımda Yunan yarışmacıların oylarıyla belirlediği isim Spyros, Türk yarışmacıların oyları ile belirlediği isim ise Dimitra oldu.

DOKUNULMAZLIK OYUNU!

Acun Ilıcalı’nn sunumunda gerçekleşen haftanın ikinci dokunulmazlık oyununu Beyaz takım kazındı. Siyah takımdan elenmek üzere iki Yunan yarışmacı Ssyros ve Dimitra isimleri belirlendi. Salı günü adaya veda edecek isim oylama ile belirlenecek.

Survivor ikinci dokunulmazlık oyunun da Beyaz takım kazandı.

Beyaz takım 10 – Siyah takım 8

SURVİVOR’DA ACUN’UN YENİ SÜPRİZİ!

Acun, yarışmacılara iki oyun oynayacaklarını, iki oyunu kazanan takım ailelerinden bir kişi ile görüşme imkanı olacağını, kazanan takımın her yarışmacısının ailesinden bir kişinin Dominik’e geleceğini söyledi. Acun, hangi takım oyunları kazanırsa, oyun bittikten birkaç saat sonra o takımın yakını uçağa binip ertesi gün orada olacağını söyledi.

Emre; Yarışmacıların orada en çok zorlayan şeyin özlem olduğunu, bunun her şeyin üzerinde olduğunu ve eğer kazanırsa annesinin geleceğini söyledi.

Sude; Bunun çok ağır bir yok olduğunu, o parkurlarda nasıl oynayacaklarını ve ailesini çok özlediğini mutlaka kazanmak istediğini söyledi.

Seda ise, zor ve değişik bir oyun olacağını, kazanırsa eşinin gelmesini isteyeceğini söyledi.

İLETİŞİM OYUNU!

İletişim oyunu Seda ve Bora kazandı. Beraberinde götürecekleri isimler ise Okay ve Sude oldu.

 Survivor 21. Hafta İlk Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler