Ana SayfaÜnlülerMasterchef Türkiye Büyük Final!

İlgili Postlar

Masterchef Türkiye Büyük Final!

Birbirinden farklı yeteneği olan Masterchef adayı, Türkiye’nin Masterchef’i olmak için kıyasıya rekabet büyük final ile son buluyor. MasterChef’te lezzet dünyasının önemli isimleri Somer Sivrioğlu, Hazer Amani ve Mehmet Yalçınkaya jüri koltuğunda oturduğu yarışma programı gündemde başarısı ile yer almaya devam ediyor. Masterchef Türkiye bu akşam canlı yayın Final bölümü ile Tv8 ekranında olacak. Peki MasterChef Türkiye’nin kazananı kim olacak?

Masterchef Murat Olayından Sonra Rtük Başkanı Yerlikaya Yayıncılara Uyarıda Bulundu!

Türkiye’nin yeni Masterchef’i olma hakkını ve büyük ödülün de sahibi olacak?

Birbirinden farklı yeteneği olan Masterchef adayı, Türkiye’nin Masterchef’i olmak için kıyasıya rekabet etmeye tüm hızıyla devam ediyor. Yemek pişirme sanatını profesyonel şefler; Mehmet Yalçınkaya, Hazer Amani ve Somer Sivrioğlu ile ekranda görme şansı yakalıyoruz. Yemek yapma tutkusunun hırsa nasıl dönüştüğünü de yarışmacılardan öğreniyoruz. Uzun maratonun sonunda yalnızca bir kişi Türkiye’nin yeni Masterchef’i olma hakkını ve büyük ödülün de sahibi olacak?

MasterChef Murat Özdemir, Gözaltına Alındı!

Masterchef Türkiye’de 23 Aralık Pazar akşamı final heyecanı yaşanacak!

Lezzet dünyasının önemli isimleri Somer Sivrioğlu, Hazer Amani ve Mehmet Yalçınkaya jüri koltuğunda oturduğu yarışma heyecanı devam ediyor! Tv8 ekranında Masterchef Türkiye yarışmasında büyük finale geri sayım başladı! Peki aylardır kıyasıya süren rekabetin kazananı kim olacak? Kerem mi? Uğur mu? Masterchef Türkiye’de bu akşam final heyecanı sizleri bekliyor. Sakın Kaçırmayın…

Murat Özdemir Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler