Ana SayfaÜnlülerSinem Kobal'ın Son Paylaşımı Takipçilerini Hüsrana Uğrattı..

İlgili Postlar

Sinem Kobal’ın Son Paylaşımı Takipçilerini Hüsrana Uğrattı..

Magazin dünyasının en gözle çiftlerinden olan Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu bu yıl tatil sezonunu arkadaşlarıyla birlikte tekneleriyle  Marmaris’te açtılar. Tatildeki güzel oyuncu Sinem Kobal’ın Instagram hesabındaki son paylaşımı ise takipçilerini hüsrana uğrattı. Detaylar Haberimizde..

Sinem Kobal Arda Turan Sorusunu Yayınlatmadı!

Sinem Kobal Son Paylaşımı İle Hüsrana Uğrattı..

Sosyal medya hesaplarını aktif kullanan ünlüler arasında olan ünlü oyuncu Sinem Kobal, yaptığı paylaşımlarıyla her zaman gündem oluşturmaya devam ediyor.

Güzel oyuncu Sinem Kobal, çok kısa bir süre önce Instagram hesabındaki takipçi sayısı 5 milyon kişiye ulaşınca sevincini bir paylaşımla renklendirmişti. Uzun zamandır herhangi bir televizyon projesinde olmayı tercih etmeyen Sinem Kobal, tatil fotoğrafları yayınlayarak takipçilerinide habersiz bırakmıyor.

Sinem Kobal Kimdir?

Teknede fotoğraflanmış olan son yaptığı paylaşımı yine gündem olan güzel oyuncu, takipçilerini ikiye bölmüş durumda görünüyor..

Üzerindeki kıyafeti ile eleştiri yağmuruna tutulan ünlü oyuncu giyinmiş olduğu hırkadan ayağındaki çorabın rengine kadar eleştirilirken, önemli sayıda takipçisi ise  bu fotoğrafı çok beğendi.

Kenan İmirzalıoğlu Kimdir?

 

İşte Sinem Kobal’ın Teknedeki Çoraplı Paylaşımı;

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler