Ana SayfaÜnlülerSimge'den 'Aşk Yok İş Var' Açıklaması

İlgili Postlar

Simge’den ‘Aşk Yok İş Var’ Açıklaması

Yazın gelmesiyle birlikte Bodrum ve Didim gibi gibi turistik yerlerde konser eğlenceleri başladı. Bir çok ünlü konser vererek sevenleriyle buluşuyor. Simge de bu ünlüler arasında. Didim’de konser veren Simge hayranlarıyla buluştu.

Sevenlerine Güzel Bir Gece Yaşattı

Mış Mış, Üzülmedin Mi?, Prens ve Prenses, Yankı, Ben Bazen, Öpücem gibi gündemde olan şarkılarını gece de hayranları için seslendiren Simge unutulmaz bir gece yaşattı. Gece de Ozan Doğulu ile birlikte hazırladıkları “Ne Zamandır”  şarkısı büyük ilgi gördü ve sevenlerini coşturdu.

simge sağın kimdir

Aşk Yok, İş Var!

Simge Sağın Didim’de sahne almadan önce muhabirlerin sorularına yanıt verdi. Aşk hayatıyla ilgili sorularına hayatında kimsenin olmadığı yanıtını verdi. Kendini şu sıralar işe odakladığını belirtti. Eleştirmenler tarafından pop müziğinin 4 büyük ismi “Demet Akalın, Gülşen Hande Yener ile adımın yan yana yazılması, yaptığım müziği anlatabiliyor olmam benim için büyük gurur” ifadelerini kullandı.Konser için giydiği elbisesiyle göz kamaştıran Simge, Gülşah Saraçoğlu’nun tasarladığı kıyafeti seçen sanatçı 2 saat boyunca sahnede sevenlerine şarkılarını seslendirip eğlendirdi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler