Ana SayfaDedikoduKerem Bursin Serenay Sarıkaya'ya Mesaj Verdi!

İlgili Postlar

Kerem Bursin Serenay Sarıkaya’ya Mesaj Verdi!

Geçtiğimiz aylarda üç buçuk senelik ilişkilerini sonlandırma kararı alan Kerem Bursin ve Serenay Sarıkaya arasında sular gayet durgundu derken Kerem Bursin Serenay Sarıkaya’ya mesaj verdi. İlişkisini bitirdikten sonra ayrılığın acısını unutmak için Amerika’ya tatile çıkan Serenay Sarıkaya sosyal medya hesabından da paylaşımlarda bulunmuştu. Peki Kerem Bursin’in suskunluğunu bozan durum ne oldu?

Serenay Sarıkaya İmaj Değiştirdi

Ayrıldıktan sonra kafa dağıtmak için Amerika’ya giden Serenay Sarıkaya, tatilinde imaj değişikliği yaptı. Örgülü saçlarını sosyal medya hesabından paylaşan Serenay Sarıkaya’nın keyfi yerinde gibi görünse de, bu değişikliğin ayrılıkla baş etmek için olduğu yönünde de iddialar gündeme geldi.

Kerem Bursin’den Ayrılık İddialarına Yanıt Geldi!

Kerem Bursin’den Duyarlı Paylaşım

Kadınlara uygulanan şiddetin son bulması için birçok ünlü isim seslerini elinden geldiğinde duyurmaya çalışıyor. O isimlerden biri olan Kerem Bursin, geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından bir belgeseli sevenleriyle paylaştı. Kadına yönelik şiddetin son bulması için bir çağrıda bulunan Bursin belgeselin yakın zamanda yayınlanacağını da duyurdu.

Kerem Bursin Kimdir?

Kerem Bursin Serenay Sarıkaya’ya Mesaj Verdi!

Sernay Sarıkaya ile ayrılığından sonra olabildiğince sessiz kalmayı tercih eden Kerem Bursin, sosyal medya hesabından “Konu kadınlara gelince hayatım boyunca kendimi hep ‘doğru adam’ olarak tanımladım.” açıklamasında bulundu. İlişkilerinin neden bittiği hakkında net bir açıklama yapmamış olan ikili ile ilgili bu gönderme ise her ne kadar yansıtmasalar da, Kerem Bursin ve Serenay Sarıkaya arasında iplerin gergin olduğunu düşündürdü.

Serenay Sarıkaya Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler