Ana SayfaDizilerBenim Tatlı Yalanım 2. Bölüm 2. Fragmanı Geldi! Suna ve Nejat Oyunun...

İlgili Postlar

Benim Tatlı Yalanım 2. Bölüm 2. Fragmanı Geldi! Suna ve Nejat Oyunun Kurallarını Koyuyorlar!

Star Tv ekranlarının yeni dizisi Benim Tatlı Yalanım 2 yeni bölümüyle 20 haziran perşembe günü ekranlara gelecek. Dizinin son bölümünde; Suna, Kayra’yı doğum gününde mutlu etmek için onun annesi Aylin rolünü oynar. Doğum gününden sonra Suna giderken Kayra, onun arkasından koşar ve neredeyse bir arabanın altında kalma tehlikesi yaşar. Dizinin 2. bölüm yeni fragmanı geldi. Suna ve Nejat oyunun kurallarını koyuyorlar.

Perşembe Dizileri 2019

Suna ve Nejat Oyunun Kurallarını Koyuyorlar!

Benim Tatlı Yalanım 2. bölüm 2. fragmanı geldi. Fragmanda; Suna’nın ailesi kara kara borçlarını nasıl ödeyeceklerini düşünürler. Ailesini borç batağından kurtarmak isteyen Suna, Nejat’ın evlilik oyununa karşılık 200 bin lira istiyor. Nejat bu teklifi kabul eder. Ama ikilinin uymaları gereken kuralları vardır. Karşılıklı evlilik oyununun kurallarını belirlerler.

İşte Benim Tatlı Yalanım 2. bölüm 2. fragmanı…

 

BENİM TATLI YALANIM 1.BÖLÜM ÖZETİ!

Suna’nın tek hayali, küçükken kaybettiği annesinin muhallebici dükkanını yeniden hayata geçirip annesinin hatırasını yaşatmaktır. Abisi Rafet’in borcu yüzünden dükkanlarına haciz gelme noktasına gelmiştir. Bunun üzerine Suna’nın hayali suya düşer. Suna’nın ailesi ekmek teknelerini kurtarmak için 200 bin lira bulmaları gerekmektedir. Aile kara kara düşünürken, reklam filmi çekmek için mekan arayan Nejat çıka gelir ve kahvenin fotoğraf çekmeye başlar.

Suna, Nejat’ı kahvehaneyi almak için gelen biri zannedip, onu kovmaktan beter eder. Ama daha sonra, Nejat’ın kim olduğunu öğrenince ondan özür dilemek için evine gider. Eski karısı Aylin’e ulaşamayan Nejat, kızına artık gerçekleri anlatmaya karar vermiş perişan haldedir. Nejat’ın kapısı çalınır ve karşısında elinde pastayla Suna’yı görür. Suna ile oturup sohbet etmeye başlarlar. Suna içkiyi fazla kaçırdığından ayağı takılarak havuza düşer.

Üzeri ıslanan Suna, Kayra’nın annesine aldığı elbiseyi giyer. Nejat, Suna’nın kendine gelmesi için kahve hazırlamaya mutfağa gider.Ama döndüğünde Suna çoktan sızmıştır. Kayra, sabah uyandığında salonda Suna’yı görünce sevinç çığlıkları atmaya başlar. Annesinin geldiğini zanneden Kayra, mutluluktan havalara uçar. Suna, evden çıkıp giderken Kayra, anne diye bağırıp Suna’nın peşinden koştuğu sırada arabanın altında kalmaktan son anda kurtulur. Nejat, ona durumu anlatır ve Kayra’nın annesi olmasını ister.

Benim Tatlı Yalanım 2. Bölüm Fragmanı Geldi! Suna Kayra’nın Annesi Olmayı Kabul Ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler