Ana SayfaDizilerBenim Tatlı Yalanım 2. Bölüm Fragmanı Geldi! Suna Kayra'nın Annesi Olmayı Kabul...

İlgili Postlar

Benim Tatlı Yalanım 2. Bölüm Fragmanı Geldi! Suna Kayra’nın Annesi Olmayı Kabul Ediyor!

Star Tv’nin yeni yaz dizisi Benim Tatlı Yalanım ilk bölümüyle büyük beğeni toplamayı başardı. Dizinin 2. bölümü 20 haziran perşembe günü ekranlara gelecek. Benim Tatlı Yalanım’ın ilk bölümünde; Nejat, kızı Kayra’ya söylediği yalanlar artık içinden çıkılmaz bir hale gelmiştir. Nejat, reklam filmi için Suna’nın ailesinin kahvesine geldiğinde, Suna onu yanlış anlayıp kovar. Nejat’dan özür dilemek için evine gittiğinde kendisini yalanın içinde bulur. Benim Tatlı Yalanım 2. .ölüm fragmanı yayınlandı. Suna Kayra’nın annesi olmayı kabul ediyor.

Perşembe Dizileri 2019

Suna Kayra’nın Annesi Olmayı Kabul Ediyor!

Benim Tatlı Yalanım 2. bölüm fragmanında; Suna, Nejat’ın Kayra’nın annesi olmasını istemesi üzerine çok şaşırır. Önce kabul etmek istemez ama Kayra’nın doğum günü olduğunu öğrenince kabul eder. Kayra annesine kavuştuğu için çok mutludur. Kayra’nın doğum gününde onu yalnız bırakmayan Suna, anne rolünü iyi oynar. Ama bu durumdan memnun olmayanlar da var.

İşte Benim Tatlı Yalanım 2. bölüm fragmanı..

 

BENİM TATLI YALANIM 1.BÖLÜM ÖZETİ!

Suna’nın tek hayali, çocukken kaybettiği annesinin muhallebici dükkanını yeniden hayata geçirip annesinin hatırasını yaşatmaktır. Abisi Rafet’in borcu yüzünden dükkanlarına haciz gelince, Suna’nın hayali suya düşer. Suna’nın ailesi ekmek teknelerini kurtarmak için 200 bin liraya ihtiyaçları vardır. Aile kara kara düşünürken, reklam filmi çekmek için mekan arayan Nejat gelir ve fotoğraf çekmeye başlar.

Suna, Nejat’ı kahvehaneyi almak için gelen biri zanneder ve onu kovmaktan beter eder. Daha sonra Suna, Nejat’ın kim olduğunu öğrendiğinde ondan özür dilemek için evine gider. Eski karısı Aylin’e ulaşamayan Nejat, kızına gerçekleri anlatmaya karar vermiş perişan haldedir. Nejat’ın kapısı çalınır ve karşısında elinde pastayla Suna’yı bulur. Suna ile oturup sohbet ederler. Suna içkiyi fazla kaçırır ve havuza düşer.

Üzeri ıslandığı için, Kayra’nın annesine aldığı elbiseyi giyer. Nejat, Suna’nın kendine gelmesi için kahve hazırlar. Ama Suna çoktan sızmıştır. Orada uyur kalır. Kayra, sabah uyandığında salonda onu görünce sevinç çığlıkları atmaya başlar. Annesinin geldiğini zanneden Kayra, mutluluktan havaya uçur. Suna, evden çıkıp giderken Kayra anne diye bağırıp peşinden koştuğu sırada arabanın altında kalmaktan son anda kurtulur. Nejat, ona durumu anlatıp ‘Kayra’nın annesi olur musun’ der.

Benim Tatlı Yalanım 2. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Suna Bu Yalanı Sürdürecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler