Ana SayfaDizilerKimse Bilmez 2. Bölüm Fragmanı Geldi! Ali Vurulmasın Diye Sevda Kendini Feda...

İlgili Postlar

Kimse Bilmez 2. Bölüm Fragmanı Geldi! Ali Vurulmasın Diye Sevda Kendini Feda Edecek!

Atv ekranlarının yeni dizisi Kimse Bilmez ilk bölümüyle reytingleri tavan yapmayı başardı. Dizi 2. yeni bölümü 18 haziran salı günü ekranlara gelecek. Sevda, kardeşine gerekli olan parayı Uygar’dan alıp kaçarken kendisini Ali’nin evinde bulur. Uygar, Sevda’yı bulup kaçırır. Ama Ali, kendisine sığınan birinin zorla kaçırılmasına izin vermez. Uygar’ın adamlarını etkisiz hale getirip Sevda’yı alacakken Pilot kafasına silah dayar. Yıllar sonra birbirlerinden habersiz iki kardeş karşılaşırlar. Kimse Bilmez 2. bölüm fragmanı yayınlandı. Ali vurulmasın diye Sevda kendini feda edecek.

Salı Dizileri 2019

Ali Vurulmasın Diye Sevda Kendini Feda Edecek!

Dizinin 2. bölüm ilk fragmanında; Ali, Uygar’ın elinden Sevda’yı kurtarmayı başarıyor. Ama Uygar Pilot’la birlikte Sevda’yı almaya kararlıdır. Karşısındaki tek engel Ali’dir. Uygar, Ali’ye silahını çeker ve tam onu vuracakken Sevda Ali’nin önüne gerilir. Uygar’ın silahı patlar.

İşte Kimse Bilmez 2. bölüm ilk fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1139586588722249728

 

KİMSE BİLMEZ 1. BÖLÜM ÖZETİ!

Uygar, Sevda’ya saplantılı aşıktır ve onunla evlenebilmek için Sevda’nın babasının borçlarını öder. Bir markanın reklam yüzü seçmelerini kazanıp eve gelen Sevda yine evde Uygar’ı görünce sinirlenir. Sevda’nın babası ve annesi kızını Uygar’la evlenmesi için zorlarlar. Bundan sıkılan Sevda evden kaçıp arkadaşının evine sığınır.

Kardeşi Sevda’yı arar ve Pilot isimli birinin elinde olduğunu 100 bin lira vermezse kendisini öldüreceğini söyler. Sevda, Uygar’ın evine gider ve borç para ister. Uygar, kendisiyle birlikte olması için Sevda’yı zorlar. Sevda, Uygar’ın elinden kurtulup kaçar. Uygar, polis çağırıp parasının çalındığını söyler. Sevda, bilmediği bir eve girer ve saklanır. Ali ile yolları böylelikle kesişmiş olur.

Uygar, Sevda’yı bulmak için Sevda’nın arkadaşının evine gider ve ondan Pilot diye birisine vermek için o parayı kendisinden aldığını öğrenir. Uygar, Pilot’u arayıp durumu öğrenir. Ali’nin komşuları onun evinde bir kadın ayakkabısı gördüklerini Uygar’a söylerler. Uygar, Ali’nin evine zorla girip Sevda’yı kaçırır.Uygar, Ali’nin geçmişte bir mafyayı tek başına çökertmiş güçlü birisi olduğunu öğrendiğinde, Pilot’tan yardım ister.

Ali, Uygar’ın evine gidip tüm adamlarını etkisiz hale getirir. Uygar’a kendisine sığınan kimseyi yarı yolda bırakmayacağını söyleyerek Sevda’yı vermesini ister. O sırada Pilot gelir ve Ali’nin kafasına silahını dayar.

Kimse Bilmez 2. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Ali’nin Yıllardır Aradığı Kardeşi Arkasında!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler