Ana SayfaDizilerKimse Bilmez 2. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Ali'nin Yıllardır Aradığı Kardeşi Arkasında!

İlgili Postlar

Kimse Bilmez 2. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Ali’nin Yıllardır Aradığı Kardeşi Arkasında!

Atv ekranlarının yeni dizisi Kimse Bilmez ilk bölümü ile ekranlara geldi. Dizi izleyenlerden tam not aldı. Dizide; Sevda, bir markanın yüzü olmak için gittiği seçmelere kabul edilir. Ancak, kardeşinin Pilot isimli birinin elinde olduğunu ve 100 bin liraya ihtiyacı olduğunu öğrenir. Sevda’yla evlenmek için can atan Uygar’dan para ister ama onun saldırısına uğrar. Ondan kaçarken kendisini Ali hocanın evinde bulur. Kimse Bilmez 2. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Ali’nin yıllardır aradığı kardeşi arkasında.

Salı Dizileri 2019

Ali’nin Yıllardır Aradığı Kardeşi Arkasında!

Ali hoca diye tanınan mahallenin sevilen insanının hayatta tek amacı vardır. O da kayıp kardeşini bulmaktır. Ali ile Sevda’nın yolları garip bir şekilde çakışır. Sevda, kardeşine gerekli parayı Uygar’dan alır kaçar ama kaçacak bir yer bulamayıp kendisini Ali’nin evinde bulur. Ali’nin kayıp kardeşiyle karşılaşması pek de hayal ettiği gibi olmaz.

KİMSE BİLMEZ 1. BÖLÜM ÖZETİ!

Uygar, Sevda’ya saplantı derecesinde aşıktır. Sevda’yı kendisi ile evlenmesine ikna etmeleri için Sevda’nın babasının borçlarını öder. Bir markanın reklam yüzü seçmelerini kazanıp eve gelen Sevda yine evde Uygar’la karşılaşır. Sevda’nın babası ve annesi kızını Uygar’la evlenmesi için baskı yapar. Bundan sıkılan Sevda evden kaçıp arkadaşının evine gider.

Orada kardeşinden bir telefon gelir ve Pilot isimli birinin elinde olduğunu 100 bin lira vermezse kendisini öldüreceğini söyler. Sevda’nın aklına Uygar gelir. Uygar’ın evine gidip o parayı borç olarak ister. Uygar, birden onunla birlikte olması için Sevda’yı zorlar. Sevda, Uygar’ın elinden kurtulup kaçar. Uygar, polis çağırıp parasının çalındığını söyler. Sevda, bilmediği bir eve saklanır. Orası da Ali’nin evidir. Ali onu ele vermez ve evde saklar.

Uygar, Sevda’nın arkadaşının evine gider ve ondan Sevda’nın kardeşinin Pilot diye birisinin elinde olduğunu 100 bin liraya ihtiyacı olduğunu söyler. Uygar, Pilotu arar ve parasını aldığını öğrenir. Ali’nin komşuları evinde bir kadın ayakkabısı gördüklerini Uygar’a söylerler. Uygar, Ali’nin evine adamlarıyla girip Sevda’yı kaçırır. Ali’nin geçmişte bir mafyayı tek başına çökertmiş güçlü birisi olduğunu öğrendiğinde, Pilot’tan yardım ister.

Ali, Uygar’ın evine gidip tüm adamlarını etkisiz hale getirir ve Uygar’a kendisine sığınan kimseyi yarı yolda bırakmayacağını söyleyerek Sevda’yı ister. O sırada Pilot gelir ve Ali’nin kafasına silah dayar.

Kimse Bilmez Dizisinin İlk Fragmanı Geldi!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler