Ana SayfaDizilerLeke 9. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Cem Yasemin'in Masum Olduğuna İnanacak Mı?

İlgili Postlar

Leke 9. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Cem Yasemin’in Masum Olduğuna İnanacak Mı?

Kanal D ekranlarının sevilen dizilerinden Leke 8. son bölümü ile ekranlara geldi. Dizinin son bölümünde; Cem, Yasemin’e kendini affettirmek için bir özür mektubu yazar. Arda, hastanede kendine gelince annesini yanında bulamayınca onu bir daha affetmez. Cem, Mehmet’in Yasemin’e kurduğu tuzağı Serpil’den öğrenir. Arda, abisine Yasemin’in para karşılığı kiralık bir kız olduğunu söyler. Hatta belgelerini bulup abisinin önüne koyar. Cem Yasemin’in masum olduğuna inanacak mı?

Salı Dizileri 2019

Cem Yasemin’in Masum Olduğuna İnanacak Mı?

Leke dizisi 9. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Dizinin son bölümünde; Cem, gerçekleri öğrenmek için araştırmaya başlar. Arda’nın Yasemin hakkında anlattıkları Cem’i çok kızdırır. Serpil ile görüşmeye giden Cem, Fisher’e düzenlenen yemeği Mehmet’in ayarladığını öğrenir ve ses kaydı alır. Yemeğin düzenlendiği otele de gidip Mehmet’in görüntülerini alır ve Mehmet’in karşısına çıkar. Arda Yasemin’in abisinin tahmin ettiği gibi biri olmadığını ispatlamaya kararlıdır.

LEKE 8. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Arda hastanede gözlerini açtıktan sonra abisini ve halasını başında bulur. Ancak annesinin olmadığını görünce hemen onu arar ve annesinin Kıbrıs’ta olduğunu öğrenir. İki gündür kendisinde olmadığını ve onun bunu merak etmeyip Kıbrıs’a gittiğini affedemez ve telefonu yüzüne kapatır. Arda, tekrar halasının evine döner ve annesini bir daha affetmez.

Cem, Serpil’in yanına gider ve Fisher yemeğini Mehmet’in düzenlediğini, özellikle Yasemin’i istediğini öğrenir. Daha sonra otelden de görüntüleri alıp şirkete gider. Şirket çalışanlarının ve Oktay beyinde bulunduğu sırada Mehmet’in karşısına çıkıp ses kaydını dinletir. Mehmet, kendisine komplo kurulduğunu söyler. Cem daha sonra otelde garsona para verip Yasemin’le Fisher’in fotoğraflarını çekmesini isterken çekilen görüntüleri gösterir. Mehmet’in üzerine yürür ve yumruk atar.

Oktay bey Mehmet’i işten kovar ve güvenlikleri çağırıp dışarı attırır. Bu arada Şirin, karakola gidip Serpil’in kendisini zorla sattığını anlatır. Şirin’in ifadesini Cevat komiser alır. Birkan, Yasemin’le Şirin’i karakolda görünce tutuşmaya başlar. Serpil, ifadesi alınmak üzere karakola götürülür. Serpil, ifadesinde tüm suçlamaları ret eder.

Birkan, tutuşmuş bir şekilde Arda ile konuşmaya gider. Arda hiçbir şey hatırlamıyordur. O sırada Cem eve gelir ve Birkan’a çevrelerinde fazla olduğu için sert çıkar. Birkan’a ne ailesinin ne de Yasemin’in çevresinde görmek istemediğini söyler. Bu olaydan sonra Yasemin’de Birkan’a restini çeker. Cem, Yasemin’e evlenme teklif edecekken, Arda annesini ve halasını da alıp abisinin yanına gider ve Yasemin’in tekne olayındaki dosyasını abisinin önüne koyar.

Leke 8. Bölüm 2. Fragmanı Geldi! Yasemin’in Hayatı Tehlikede!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler