Ana SayfaDedikoduLady Gaga O İsmi Duyunca Küfrü Bastı!

İlgili Postlar

Lady Gaga O İsmi Duyunca Küfrü Bastı!

Sahnedeki duruşu dışında özel hayatında da aykırı tavırlarıyla tanınan şarkıcı Lady Gaga, sahnede o ismi duyunca küfrü bastı.
A Star is Born (Bir Yıldız Doğuyor) adlı filmdeki rol arkadaşı Bradley Cooper, sevgilisi Irina Shayk’tan ayrılınca tüm gözler Lady Gaga’ya çevrildi. Bunun nedeni ise Lady Gaga ve Cooper’ın Oscar töreninde sergiledikleri performans. Filmin çekimleri sırasında Lady Gaga ile Bradley Cooper arasında bir yakınlaşma olduğu ve yine bunun Oscar törenindeki performanslarına yansıdığı uzunca bir süre konuşulmuştu. O geceden sonra kısa bir süre önce de Lady Gaga’nın nişanlısı Christian Carino’dan ayrılması ise set aşkı iddialarını iyice güçlendirmişti.

Kafaları Karıştıran Hareket

Gaga, Oscar töreninde sahnede olup biten her şeyin tamamiyle gösterinin bir parçası olduğunu dile getirse de Cooper’ın birlikte olduğu Rus asıllı model Irina Shayk’ın sosyal medya üzerinden Lady Gaga’yı ‘takipten çıkması akıllardaki soru işaretlerinin artmasına neden oldu. Ve en son ise geçtiğimiz hafta bir kız çocukları da bulunan Cooper ve Shayk çifti ayrıldığını duyurdu. Bunun üzerine yine gözler Gaga’nın üzerine çevrildi.

Gaga Küfrü Bastı

Lady Gaga, Las Vegas’da bir konser gerçekleştirdi. Konser sırasında bazı dinleyiciler şarkı aralarını fırsat bilip Lady Gaga’ya seslenip Bradley Cooper’ın nerede olduğunu sordu. Bu soru üzerine öfkesine hakim olamayan şarkıcı tam da Oscar töreninde partneri Bradley Cooper ile seslendirdiği Shallow şarksına başlamadan hemen önce hayranlarına küfürlü bir cevap verdi. Şarkıcı Gaga şarkısına başlamadan önce “Ya biraz kibar olun ya da … gidin” şeklinde bir ifadeyle öfkesini dile getirdi.

Lady Gaga Kimdir?

Bradley Cooper Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler