Ana SayfaÜnlülerHerkes Tatilde O Sahnede!

İlgili Postlar

Herkes Tatilde O Sahnede!

Yazın  ve bayramın bir araya gelmesiyle birçok isim tatile çıktı. Kimi ünlüler tatil rotası için yurt dışını seçerken, kimleri ise Türkiye’nin en gözde tatil beldelerinde soluğu aldı. Bayram tatilinde sahne almaya devam eden çok nadir isimler vardı. İşte o isimlerden biri de kendine özgü sesiyle Nilay Dorsa’ydı. Herkes tatilde o sahne sevenleriyle buluştu…

Sahnelerin Sevilen İsmi

Uzun zamandır sahnede canlı performanslarıyla dinleyicisiyle buluşan Nilay Dorsa, kısa zaman içerisinde büyük bir kitle yakalayan isimler arasında. Enerjisiyle herkesi hareketlendiren ve kendine özgü sesiyle sahnelerin vazgeçilmez isimleri arasında yer alan Nilay Dorsa uzun bir aradan sonra yoğun sahne programına ara vermeden devam ediyor.

Bayramda İstanbul’u Eğlenceye Boğdu

2 sene aradan sonra yeniden sahnelere dönen ve bayram tatilinde İstanbul’da Asmalı Mescit’te bir mekanda sahne alan Nilay Dorsa, birbirinden güzel parçalarla dinleyicilerine keyif dolu anlar yaşattı. Güzel enerjisiyle özlenen sanatçıya dinleyicilerinden ilgili de çok büyüktü.

Herkes Tatilde O Sahnede!

Nilay Dorsa sahne aldığı gece, sahnede sevenlerine yeni şarkısını seslendirdi. “Caka” isimli parçasıyla dinleyicisinden tam not alan Dorsa, sahne almayı sevdiğini ve elinde mikrofon olunca başka bir boyuta geçtiğini ifade etti. Bayramda tatil yapmak yerine doya doya kutlamayı sevdiğini söyleyen Dorsa, yeni şarkısı için ““CAKA” isimli şarkım uğurlu geldi bereketli bir bayram geçirdim.” dedi.

Nilay Dorsa Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler