Ana SayfaKimdirNilay Dorsa Kimdir?

İlgili Postlar

Nilay Dorsa Kimdir?

Sevilen şarkıcı Nilay Dorsa kimdir? Nilay Dorsa kaç yaşında? Nilay Dorsa aslen nereli? Nilay Dorsa hangi burç? Nilay Dorsa hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Nilay Dorsa Kaç Yaşında? Nilay Dorsa Aslen Nereli? Nilay Dorsa Hangi Burç?

Nilay Dorsa 2 Ocak 1982 senesinde İran’da dünyaya gelmiştir. Aslen İran’lı olan Nilay Dorsa Oğlak burcudur.

Nilay Dorsa Kimdir?

Babası İran, annesi İspanyol kökenli olan Nilay Dorsa, çocukluğunu İzmir’de geçirmiş ve eğitim hayatını İzmir’de tamamlamıştır. Şarkı söylemeye olan ilgisi çocuk yaşlardan beri devam eden Nilay Dorsa, üniversite yıllarında mankenlik yapmaya başlamıştır. İzmir’de pek çok defilede yer alan Dorsa, bir süre sonra İzmir’de yerel bir kanalda motor sporları üzerine bir program sunmaya başlamıştır.

2000 yılında Best Model Of Turkey yarışmasına katılan Nilay Dorsa, yarışmada 3. olmuştur. Ardından en büyük tutkularından biri olan müziğe yönelen Nilay Dorsa, zamanla kendi şarkılarını seslendirmeye başlayarak sahne almaya başlamıştır. Sahne enerjisiyle çok beğenilen Dorsa, kısa süre içerisinde kemik bir dinleyici kitlesi oluşturmayı da başarmıştır. Sahnelere bir süre ara veren Nilay Dorsa, 2019 senesinde yeni bestesi “Caka” ile sahnelere yeniden dönmüştür.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler