Ana SayfaKimdirBeste Köse Kimdir?

İlgili Postlar

Beste Köse Kimdir?

Beste Köse hakkında bilinmeyenleri bir araya getirdik. Beste Köse kimdir? Beste Köse kaç yaşında? Beste Köse aslen nereli? Beste Köse hangi burç? Beste Köse biyografisi, kısaca Beste Köse hakkında bilinmesi gereken tüm detaylar haberimizde…

Beste Köse kaç yaşında? Beste Köse aslen nereli? Beste Köse hangi burç?

Beste Köse 1997 yılında doğmuştur. Şu an 21 yaşındadır. Kova burcudur ve çekmiş olduğu bir soru cevap videosunda aslen İzmir’li olduğunu belirtmiştir.

Bugün Doğan Ünlüler

Beste Köse Kimdir?

Sosyal medya mecrası olan Scorp üzerinden çektiği videolarla takipçi kitlesi kazanmış, ardından Instagram ve YouTube platformlarına hızlı bir giriş yapmayı başarmış bir sosyal medya fenomenidir.

Şu anda Beykent Üniversitesi Yeni Medya Bölümünde lisans eğitimini sürdürmektedir. Ailenin tek çocuğu olan fenomen Köse, Kıymalı Dolma isimli şarkıya Anneannesi ile beraber klip çekmiş ve kendisi de yine klipte yer almıştır. “Ananem yapmış kıymalı dolma ımm tadı bi harikaa, yanına da koymuş yoğurt tadı bi harikaa” şeklindeki şarkı sözleri dinleyenlerin diline dolanmıştır. Birbirinden komik ve samimi videoları ile her geçen gün YouTube’da takipçi sayısı artmaktadır.

Öykü Berkan, Enes Batur, Mira İpek, Öznur Garip, Rızacan Durmuş, Furkan Yaman, Ruhi Çenet, Orkun Işıtmak, Talha Enes, Tuna İpek, Reynmen, Meryem Can, Reyhan Taghen ve daha bir çok sosyal medya fenomeniyle arkadaştır.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler