Ana SayfaKimdirIrina Shayk Kimdir?

İlgili Postlar

Irina Shayk Kimdir?

Kanye West ile yaşadığı ilişkiyle gündeme gelen model Irina Shayk kimdir? Irina Shayk kaç yaşında? Irina Shayk aslen nereli? Irina Shayk nerede doğdu? Irina Shayk hangi burç? Irina Shayk hakkında tüm merak ettikleriniz haberimizin devamında….

Irina Shayk kaç yaşında? Irina Shayk aslen nereli? Irina Shayk nerede doğdu? Irina Shayk hangi burç?

Irina Shayk 6 Ocak 1986 tarihinde Rusya’da dünyaya geldi ve oğlak burcudur.

Irina Shayk kimdir?

Shayk, Sovyetler Birliği’nin Yemanzhelinsk şehrinde Volga Tatar bir baba, kömür madencisi Valery Shaykhlislamov ve anaokulu müzik öğretmeni olan Rus bir anne Olga’nın çocuğu olarak dünyaya geldi. Bakışlarını babasından miras aldığını ve insanların onu sıklıkla Güney Amerikalı olmakla karıştırdıklarını belirterek, “Babam koyu tenliydi, çünkü o Tatardı. Ben açık gözlerimi annemden alıyorum. . ”  Tatiana Petenkova adında bir kız kardeşi var. 

Shayk, altı yaşında piyano çalmaya başladı. Dokuz yaşındayken bir müzik okuluna kaydoldu ve orada yedi yıl okudu, hem piyano çalıp hem de koroda şarkı söyledi, çünkü annesi ondan müzik okumasını istedi. Babası 14 yaşında zatürre komplikasyonlarından öldü, ailesini çok az parayla bıraktı ve annesi ailenin geçimini sağlamak için iki işte çalışmak zorunda kaldı.

Shayk liseden sonra pazarlama okudu ancak daha sonra ablasıyla birlikte bir güzellik okuluna girmeyi seçti. Oradayken, güzelliğinden etkilenen yerel bir mankenlik ajansından bir kişi tarafından fark edildi. Kazandığı “Bayan Chelyabinsk 2004” güzellik yarışmasına katılmaya davet edildi; bu yarışmayı, Avrupa metropol kentlerinde veya Amerika Birleşik Devletleri’nde beklenebilecek güzellik yarışmaları standardının çok altında tanımladı. 

2007’de Shayk, Intimissimi’nin yüzü olarak Ana Beatriz Barros’un yerini aldı ve aynı yıl Sports Illustrated Swimsuit Issue ile çıkış yaptı. 2015 yılına kadar bu yıllık baskılarda yer aldı ve St.Petersburg, Napoli, Grenada ve Şili gibi yerlerde fotoğraf çekimleri yaptı. Üç yıl boyunca Intimissimi’nin yüzü olduktan sonra 2010 yılında markanın resmi elçisi oldu.

Shayk, 2009 yılında Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo ile tanıştı ve kısa süre sonra çıkmaya başladılar ve Ocak 2015’te ilişkilerini noktaladılar. 2015 baharında Amerikalı aktör Bradley Cooper ile çıkmaya başladı. Kızları Lea De Seine, 21 Mart 2017’de Los Angeles’ta doğdu. Çift, Haziran 2019’da ayrıldı. 

 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler