Ana SayfaDizilerAfili Aşk 2. Bölüm 2. Fragmanı Geldi! Evlilik Oyunu Kerem'in de İşine...

İlgili Postlar

Afili Aşk 2. Bölüm 2. Fragmanı Geldi! Evlilik Oyunu Kerem’in de İşine Geliyor!

Kanal D ekranlarının yeni dizisi Afili Aşk ilk bölümüyle izleyicilerden tam not aldı. Dizinin 2. bölümü 19 haziran çarşamba günü ekranlara gelecek. Dizinin ilk bölümünde; Muhsin’in tekstil atölyesinde işçi olarak çalışan Ayşe’yi iki abisi, maddi durumu iyi olduğu için Sabri’yle evlendirmek isterler. Ayşe ise Berk’i seviyordur. Berk, evliliğe hazır değildir. Ayşe, kendisini istemeye geldikleri gün kaçarak atölyeye saklanır. Ağabeylerinden korkan Ayşe kendisini kurtarmak için Kerem’e birlikte olduklarını ve birbirlerini sevdiklerini söyler. Evlilik oyunu Kerem’in de işine geliyor.

Çarşamba Dizileri 2019

Evlilik Oyunu Kerem’in de İşine Geliyor!

Afili Aşk 2. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Ayşe’nin büyük abisi Muhsin’e gider ve damatları olacak Kerem’le bir yemek yeyip onu tanımak istediğini söyler. Bunu duyan Kerem, kendini beğenmemeleri için elinden geleni yapar. Evliliği istemeyen Kerem, babasının evlenip şirketin başına geçmesini istemesini duyunca Ayşe’ye gidip evlilik oyununu kabul ettiğini söyler.

İşte Afili Aşk 2. bölüm 2. fragmanı..

https://youtu.be/VpB5PBDA-60

AFİLİ AŞK 1. BÖLÜM ÖZETİ!

Kerem, babasının atölyesini büyütmek için online defile tanıtımını yapacağı gün, tanıtıma geç kalır. Birlikte olduğu kızın yatağından kalkıp atölyeye gider. Birlikte olduğu kızda peşinden atölyeye gider ve çekim sırasında rezillik çıkarır. Muhsin, önce kızla sonra oğlu ile konuşur ve Kerem’e bundan sonra atölyede çalışmasını ister. Kerem, hemen Ayşe’yi fark eder ama pek yüz bulamaz.

Sabri babasına, Ayşe’yi istemezlerse intihar edeceğini söyleyince Sabri’nin babası, Ayşe’nin ağabeyleriyle konuşur. Ayşe’nin ağabeyleri onun fikrini bile almadan bu evliliği onaylarlar. Ayşe sevgilisi Berk’e bu durumu anlatır. Ama Berk, Ayşe’ye evliliğe hazır olmadığını mesajla bildirir.

Ayşe, evden kaçıp arkadaşının evine gider ve orada Berk’i yarı çıplak görür. Ayşe, ağlayarak atölyeye gider. Kerem’de artık çapkınlık işlerini bırakıp kendisini işine vermeye karar vermiştir ve akşam çalışmak için atölyeye gider. Orada Ayşe’yi görür. Kerem, Ayşe’ye iyi olduğu için bunların başına geldiğini, birazda kötü olmayı denemesini söyler.

Ayşe’nin ağabeyleri, Ayşe’nin telefonundan arayan numaralara bakıp Kerem’in numarasını bulurlar ve Ayşe’yi kaçırdığını zannederler. Mahallenin gençleri toplayıp atölyenin önüne gelirler. Kerem, cama çıkıp Ayşe’nin durumu anlatacağını söyler. Ayşe, Kerem’le birbirlerini sevdiklerini kimsenin ikisini ayıramayacağını hatta birlikte olduklarını söyler. Bunu duyan Kerem düşer bayılır.

Afili Aşk 2. Bölüm Fragmanı Geldi! Ayşe Kerem’i Kurban Seçer!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler