Ana SayfaDizilerKardeş Çocukları Yeni Sezonu Ne Zaman Başlayacak?

İlgili Postlar

Kardeş Çocukları Yeni Sezonu Ne Zaman Başlayacak?

Star Tv ekranlarının en çok izlenen dizilerinden Kardeş Çocukları 17. bölümüyle sezon finali yaparak veda etti. Dizinin final bölümünde; Ümran, gizemli mektupları Umay’ın gönderdiğini anlıyor ve aynı oyunu Ümran’da Umay’a oynuyor. Mektupları gönderenin Savaş sanan Umay, Savaş’ın ölüm emrini veriyor. Ümran, kızını Yıldırım’a bırakıp gitmeye karar veriyor ve Yıldırım’a her şeyi anlatan bir mektup yazıyor ve ona veriyor. Dizinin finalinde Yıldırım’ın üzerine kurşunlar yağıyor. Kardeş Çocukları yeni sezonu ne zaman başlayacak?

Pazar Dizileri 2019

Kardeş Çocukları Ne Zaman Başlayacak?

Kardeş Çocukları yayın hayatına bu sezon 27 ocak 2019’da başlamıştı, Sezonu başarıyla tamamlanan dizinin yeni sezon bölümleri eylül ortalarında başlaması bekleniyor.

KARDEŞ ÇOCUKLARI 17. SEZON FİNALİ BÖLÜM ÖZETİ?

Reşat, Umay’ı şirkete çağırıp onu öldürmeyi planlıyordu ama tam silahı Umay’a doğrulttuğu sırada elleri titremeye başlar. Umay, Lebriz’i arar ve olanları duymasını sağlar. Lebriz, sinir krizi geçiren abisini hastaneye götürür. Yıldırım, Savaş’ı alır eve getirir. Ümran Hayat’ı almak için gittiğinde Savaş’la tanıştırılır. Yıldırım’a onu Umay’ın bulduğunu söyler ama Yıldırım kendisinin onu arayıp bulduğunu söyleyip onu dinlemez.

Hayat, Savaş’ın ortaya çıkması ile Yıldırım’ın aynı yıllarda üçüncü bir kadınla daha ilişkisin olduğunu, annesiyle teyzesinin yıllarca boşa küs kaldığını düşünür.  Umay, Savaş’a eve gitmemesini istemişti. Eve gittiğini duyan Umay Savaş’a, bir çanta dolusu parası verir ve gitmesini ister.

Rezzan hanım ise Savaş’ın torunu olduğuna inanmaz ve gizlice DNA testi yaptırır. Ümran, mektup oyununun aynısını Umay’a yapar. Umay,gizemli mektupları Savaş’ın gönderdiğini zanneder. Savaş, paraları alıp giderken bir saldırıya uğrar ve paraları çaldırır. Yıldırım onu yaralı bir şekilde bulup hastaneye götürür. Hatta herkese oğlu olduğunu söyler. Umay, Savaş’ın ölüm emrini verir.

Ümran, Yıldırım’a bir mektup yazar. Hayat’ın onun kızı olduğunu, onu karnında değil kalbinde büyüttüğünü yazıp mektubu Yıldırım’a verir. O sırada Hayat annesini görüp arkasından koşar. Aynı anda Rezzan hanımda DNA sonucunu alıp eve dönmüştür. Savaş, Yıldırım’a bir şey anlatması gerektiğini söylerken, kurşun yağmaya başlar. Savaş hemen Yıldırım’ın arkasına saklanır. Yıldırım vurulur. Aynı sıralarda, Reşat’da Umay’ın kahvesine zehir koyarak onu zehirler. Umay yerde kıvranırken polisi arayan Reşat karısını öldürdüğünü söyler.

Kardeş Çocukları 17. Bölüm Sezon Finali Özeti! Yıldırım’ın Üzerine Kurşunlar Yağıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler