Ana SayfaDizilerHercai Yeni Sezonu Ne Zaman Başlayacak?

İlgili Postlar

Hercai Yeni Sezonu Ne Zaman Başlayacak?

atv’nin sevilen dizilerinden Hercai 12. bölümüyle sezon finali yaparak veda etti. İlk sezonunu başarıyla tamamlayan dizinin final bölümünde; Miran, Reyhan’a 24 saatte kendisini affettireceğini söylüyor. Reyhan, buna inanmasa da Miran’a bu imkanı veriyor. Birlikte çok güzel bir gün geçiriyorlar. Reyhan’ın Miran hakkındaki düşünceleri değişmeye başlıyorken, Aslanbeylerle Şadoğulları arasında gerginlik büyüyor ve Hazar onları buluyor. Reyhan olanları duyunca eve dönmeye karar veriyor. Hercai yeni sezonu ne zaman başlayacak?

Cuma Dizileri 2019

Hercai Yeni Sezonu Ne Zaman Başlayacak?

Hercai dizisi yayın hayatına bu sezon 15 mart 2019’da başlamıştı. İlk sezonu reytinglerde ilk sıralarda tamamlayan dizinin yeni sezon bölümleri eylül ayı ortalarında ekranlara gelmesi bekleniyor.

HERCAİ 12. SEZON FİNALİ BÖLÜM ÖZETİ!

Azat, Gönül’ü kaçırıyor ama bir kötülük yapmıyor. Ama Gönül, bir fırsatını bulup Azize’yi arıyor ve Azat’ın kendisine eziyet ettiğini söylüyor. Bunu duyan Azize deliye dönüyor. Reyhan, erkenden Miran’ın yanından kayboluyor. Miran, onu buluyor ve kendisine 24 saat süre vermesini eğer bu süre içinde kendisine inanmazsa istediği yere gidebileceğini söylüyor. Reyhan, aralarındaki engelin Gönül değil onun içindeki kötülük olduğunu söylüyor. Ama yinede Miran’a bir şans vermeye karar veriyor.

Miran, içindeki masum yanları Reyhan’a göstermek istiyor ve ona olan tutkulu aşkına inanması için ikisi çok güzel bir gün geçiriyorlar. Reyhan, Miran’ı hiç böyle görmemiştir. Onun masum olan yanlarını görüyor ve mutlu oluyor. Dilek ağacına dilek tutuyorlar ve uçurtma uçuruyorlar. Reyhan, Miran’ın kendisine yaptıklarını unutamıyor ve ‘keşke böyle olmasaydı’ diyor. İkili yakınlaşıyor. Miran Reyhan’ı öpmek için ona yaklaştığında Reyhan, yine eliyle dudaklarını kapatıyor ve öptürmüyor.

Hazar, Miran’ı buluyor ve kızını vermesini istiyor. Miran ise annesini aldığını Reyhan’ı alamayacağını söylüyor. Hazar öfkeden deliye dönüyor. Bu arada Azat, annesi ile telefonda konuşurken Gönül silahı alıp Azat’ı vuruyor ve Azat yere yığılıyor. Silah sesini duyan Handan deliye dönüyor. Reyhan. olanları duyduktan sonra babasıyla eve dönüyor. Miran’da eve dönüyor. Gönül, yalandan Azat’ın kendisine kötülük yapacağı sırada namusunu korumak için onu vurduğunu söylüyor.

Hercai Sezon Finali Bölümünde Reyhan İzleyenlerden Tepki Aldı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler