Ana SayfaDizilerKimse Bilmez Dizisine Övgü Mesajları Yağıyor!

İlgili Postlar

Kimse Bilmez Dizisine Övgü Mesajları Yağıyor!

Atv ekranlarının yeni gözde dizilerinden Kimse Bilmez ilk bölümü ile izleyicilerden tam not aldı. Dizinin ikinci yen bölümü 18 haziran salı akşamı ekranlara gelecek. Tanıtımlarıyla ilgi göreceği belli olan dizinin ilk bölümüyle izleyicilerin gönlünü kazanmayı başardı. Kimse Bilmez dizisine övgü mesajları yağıyor. Büyük ilgi gören dizide Ali hoca karakterini canlandıran Keremcem’e sosyal medya takipçilerinden övgü mesajları gelmeye başladı.

Salı Dizileri 2019

Kimse Bilmez Dizisine Övgü Mesajları Yağıyor!

Kimse Bilmez dizisi ilk bölümü ile büyük beğeni topladı. Keremcem, canlandırdığı Ali Hoca karakteriyle tüm dikkatleri üzerine toplamayı başardı. Ünlü oyuncu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlara hayranları diziyle ilgili mesajlar yağıyor. Hatta dizide oynadığı karakterle özleştirip Ali Hoca diye hitap eden takipçileri de var. Keremcem’in Türk takipçilerinden ziyade çok yabancı takipçilerinden yorumlar alması da dikkat çekiciydi.

KİMSE BİLMEZ DİZİSİNİN KONUSU!

Dizide Keremcem Ali hoca karakterini canlandırıyor. Ali hoca özel yeteneklerinden dolayı devletin ilgisini çekmeyi başarmış ve özel bir eğitimle gizli görevlerde yer almış biriyken, işi yüzünden oğlunu kaybetmesiyle bir mafyayı tek başına çökertmiş ve ondan sonra bu işleri bırakıp kendisini hayır işlerine adamış sevilen biridir. Sevda ise kendi halinde hayalleri olan bir genç kızdır. Uygar ise Sevda’ya saplantılı aşık olan zengin parasıyla Sevda’ya sahip olacağını düşünen birisidir.

Sevda’nın ailesi de kızlarını Uygar’la evlendirmek ister. Çünkü Uygar, Sevda’nın babasının borçlarını kapatmış karşılığında ise Sevda ile evlenmek istemektedir.

Sevda, Uygar’dan kaçarken tesadüfen Ali’nin evine sığınır. Ali, kendi evine sığınan birisini canı pahasına koruyacak olan birisidir. Uygar, Sevda’yı Ali’nin evinden kaçırır. Ali, kendi evine sığınan birisini başkasının kaçırmasına izin vermeyeceği için Uygar’ın adamlarını etkisiz hale getirip Sevda’yı almak için karşısına çıkar. Uygar, Pilot’dan Ali’yi alt etmek için yardım istemiştir. Ali, Sevda’yı Uygar’ın elinden kurtaracağı sırada kafasına Pilot silah dayar. Pilot silahının ucundaki kişinin yıllardır bir yerlerde olduğunu bildiği ama bulamadığı abisidir. Birbirinden habersiz iki kardeş yıllar sonra yan yana gelmiştir.

 Kimse Bilmez 2. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Ali’nin Yıllardır Aradığı Kardeşi Arkasında!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler