Ana SayfaDizilerCanevim Dizisine Çok Konuşulacak 2 Yeni Oyuncu Katıldı!

İlgili Postlar

Canevim Dizisine Çok Konuşulacak 2 Yeni Oyuncu Katıldı!

Atv ekranlarının yeni dizisi Canevim izleyicilerinden tam not aldı. İlk iki bölümüyle ekranlara gelen dizinin 3. yeni bölümü 17 haziran pazartesi günü izleyicisiyle buluşacak. Gerek oyuncu kadrosu gerek konusu ile dikkatleri üzerine çeken yeni dizi Canevim’e dengeleri değiştirecek iyi yeni karakter yer alacak. Canevim Dizisine Çok Konuşulacak 2 Yeni Oyuncu Katıldı.

 Pazartesi Dizileri 2019

Canevim Dizisine 2 Yeni Oyuncu Katıldı!

Canevim dizisinin ilk bölümü 27 mayıs pazartesi günü ekranlara gelmişti. İkinci bölümü ise 10 haziran günü izleyicisiyle buluştu. İlk iki bölümü ile izleyicilerin gönlünü kazanıp gözdesi olmayı başaran Canevim dizisine 3. bölümden itibaren iki yeni oyuncu birden katılıyor. Dizide Kristina karakterini canlandıracak olan Slagana Vujosevik ve Fikret karakterini canlandıracak olan Cenk Hakan Köksal dizinin seyrine farklı bir boyut kazandıracak.

SLAGANA VUJOSEVİK’İ NEREDEN TANIYORUZ!

Canevim dizisinde Kars’ta Ömer’in şantiyede birlikte çalıştığı arkadaşının yeni tanıştığı kız arkadaşı Kristinayı canlandıracak olan Slagana Vujosevik, güzelliği ve ortalığı karıştıracak rolü ile dizinin seyrini değiştirecek. Slagana Vujosevik, Türkiye bursları ile ülkemize gelen uluslararası öğrencilerden biridir. Slagana Vujosevik, aslen Makedonyalıdır ve daha önce Acı Aşk isimli dizide 2 bölümde rol almıştır. Oyuncu ayrıca Büyük Sürgün Kafkasya filminde de rol almıştır.

Kristina’nın belalı sevgilisi Fikret’i canlandıracak Cenk Hakan Köksal ise oyunculuk performansı ile izleyiciden tam alacak.

Başrolleri Biran Damla Yılmaz, Aras Aydın ve Özgür Çevik’in paylaştığı Canevim dizisinde, Simge Selçuk, Nihan Büyükağaç, Zuhal Gencer Erkaya, Rıza Akın, Burcu Tuna, Ezgi Şenler, Bedia Ener, Münire Apaydın ve Ömrüm Nur Çamçakallı gibi oyuncular yer alıyor. Usta oyuncu kadrosu ve etkileyici hikayesi ile dikkat çeken dizi duygusal ve heyecan dolu sahneleriyle 3. bölümüyle yine izleyenleri ekranlara kilitleyecek.

Canevim Oyuncu Kadrosu ve Karakterleri

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler