Ana SayfaDizilerAfili Aşk 2. Bölüm Fragmanı Geldi! Ayşe Kerem'i Kurban Seçer!

İlgili Postlar

Afili Aşk 2. Bölüm Fragmanı Geldi! Ayşe Kerem’i Kurban Seçer!

Kanal D ekranlarının yeni dizisi Afili Aşk ilk bölümü ile ekranlara geldi. Muhsin’in tekstil atölyesinde işçi olarak çalışan Ayşe’yi iki abisi, durumu iyi olan Sabri’yle evlendirmek isterler. Ayşe’nin gönlü ise Berk’te dir. Berk ise evliliğe sıcak bakmaz ve Ayşe’nin en yakın arkadaşıyla yakınlaşır. Ayşe, kendisini istemeye geldikleri gün kaçıp atölyeye saklanır. Ağabeylerinden korkan Ayşe kendisini kurtarmak için bir yalan uydurur. Ayşe Kerem’i kurban seçer.

Çarşamba Dizileri 2019

Ayşe Kerem’i Kurban Seçer!

Afili Aşk 2. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Ayşe’nin Kerem’le birbirlerini sevdiklerini ve birlikte olduklarını söylemesinden sonra Muhsin, Ayşe’yi istemeye gideceklerini söyler. Kerem ise neye uğradığını bilemez. Kerem, babasına bu evliliği istemediğini söyler. Annesi de onaylamaz. Kerem, Aşye ile evlenmemek için onun kendisinden nefret etmesi için elinden geleni yapar.

İşte Afili Aşk 2. bölüm fragmanı..

https://youtu.be/F2tD5tP0oHo

AFİLİ AŞK 1. BÖLÜM ÖZETİ!

Kerem, babasının atölyesini büyütmek için online defile tanıtımını yapacakları gün, tanıtıma geç kalır. Birlikte olduğu kadının yatağından kalkıp atölyeye koşar. Birlikte olduğu kızda peşinden atölyeye gidip çekim sırasında rezillik çıkarır. Muhsin, önce kızla sonra oğlu ile konuşur ve Kerem’e bundan sonra atölyede çalışacağını söyler. Kerem, hemen Ayşe’yi fark eder ama o yüz vermez.

Mahallerin zenginlerinden Sabri babasına, Ayşe’yi istemelerini yoksa intihar edeceğini söyleyince Sabri’nin babası, Ayşe’nin ağabeyleriyle konuşur. Ayşe’nin ağabeyleri onun fikrini bile almadan bu evliliğe evet derler. Bunu duyan Ayşe sevgilisi Berk’e durumu anlatır. Ayşe’yi istemeye gelirler. Berk, Ayşe’ye evliliğe hazır olmadığını mesajla bildirir.

Ayşe, evden kaçıp arkadaşının evine gider ve orada Berk’i arkadaşıyla yarı çıplak görür. Başka gidecek yeri olmayan Ayşe atölyeye gider. Kerem’de artık çapkınlık işlerine son verip kendisini işine vermeye karar vermiştir ve akşam çalışmak için atölyeye gider. Orada Ayşe ile karşılaşır. Uzun uzun dertleşirler. Kerem, Ayşe’ye iyi olduğu için bunların başına geldiğini birazda kötü olmayı denemesini söyler.

Ayşe’nin ağabeyleri, Ayşe’nin telefonundan arayan numaralara bakıp Kerem’in numarasını bulurlar ve Ayşe’yi kaçırdığını düşünürler. Mahalleli gençleri toplayıp atölyenin önüne gelirler. Kerem, cama çıkıp Ayşe’nin durumu açıklayacağını söyler. Ayşe’de Kerem’le birbirlerini sevdiklerini kimsenin ikisini ayıramayacağını hatta birlikte olduklarını söyler. Bunu duyan Kerem düşer bayılır.

Afili Aşk Yarın Başlıyor! 1. Bölüm 3. Fragmanı Yayınlandı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler