Ana SayfaDizilerNeslihan Atagül'ün Hamile Misiniz Sorusuna İlginç Yanıtı!

İlgili Postlar

Neslihan Atagül’ün Hamile Misiniz Sorusuna İlginç Yanıtı!

Neslihan Atagül iki yıl önce muhteşem bir düğünle Kadir Doğulu ile dünya evine girmişti. Kendisi gibi oyuncu olan Kadir Doğulu ile evlenen Neslihan Atagül’in evlilikleri mutlu bir şekilde devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde bir aile yemeğinden çıkarken objektiflere takılan Neslihan Atagül, muhabirlerin sorduğu sorulara yanıt verdi. Neslihan Atagül’ün hamile misiniz sorusuna ilginç yanıtı! Detaylar haberimizde.

Neslihan Atagün kimdir?

Kadir Doğulu kimdir?

Neslihan Atagül’ün İlginç Yanıtı!

Kendisi gibi oyuncu olan Kadir Doğulu ile evliliği mutlu bir şekilde devam eden güzel oyuncu Neslihan Atagül, muhabirlerin ‘Hamile misiniz?’ sorusuna verdiği yanıt şaşırttı. Atagül, sorulan soruya, ” O kadar çok kişi soruyor ki siz hamile kalacaksınız diye korkuyorum arkadaşlar” diye yanıt verdi.

SİZ HAMİLE KALACAKSINIZ DİYE KORKUYORUM!

Güzel oyuncu Atagül önceki akşam bir aile yemeğinden çıkarken objektiflere takıldı. Mekan çıkışında magazin muhabirlerini kırmayarak onlarla kısa bir süre sohbet edip sorularını yanıtladı. Tabi ki muhabirlerin ilk sorusu çok merak edilen ‘Hamile misiniz?’ oldu. Artık konunun dönüp dolaşıp bebek sorusuna gelmesinden sıkılan Neslihan Atagül, muhabirlere şaşırtan cevabı verdi. ‘Siz hamile kalacaksınız diye korkuyorum.’

ATAGÜL PROJE BEKLİYORMUŞ!

Güzel oyuncu yeni bir proje var mı? sorusuna ise, henüz netleşen bir şey olmadığını ve güzel bir proje beklediğini söyledi. Ülkemizde olduğu kadar pek çok ülkede de izlenme rekorları kıran Kara Sevda dizisi pek çok ödüle de layık görüldü. Kara Sevda dizisinden sonra bir projede yer almayan, ekranlardan uzak kalan oyuncunun hayranları onu tekrar dizilerde görmek için sabırsızlanıyor. Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu hayranlarının en çok merak ettiği ise ikilinin aynı projede yer alıp almayacakları.

 Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu Çifti Bebek mi Bekliyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler