Ana SayfaDizilerAvlu Dizisi Nerede Yayınlanacak?

İlgili Postlar

Avlu Dizisi Nerede Yayınlanacak?

Star Tv ekranlarının perşembe günlerinin vazgeçilmez dizilerinden Avlu 2. sezonunu da başarıyla bitirdi. Baş rollerinde usta oyunculardan Demet Evgar, Ceren Moray ve Nursel Köse’nin paylaştığı sevilen dizinin 3. sezondan itibaren başka bir kanal ya da dijital bir platformda yayın hayatına devam edeceği iddia ediliyordu. Avlu dizisinde Deniz karakterini canlandıran Demet Evgar, bu konu ile ilgili bir açıklama yaparak son noktayı koydu. Avlu dizisi nerede yayınlanacak?

Perşembe Dizileri 2019

Avlu Dizisi Nerede Yayınlanacak?

Dizinin yapımcısı Hayri Aslan’ın Netflix’le görüşme yaptığı ve bu nedenle Star Tv kanalına hiçbir açıklama yapmadan yeni bölümü tanıtımlarını yayın akışından kaldırdığı iddiaları 2. sezonun en çok konuşulan haberleri arasındaydı. İki sezondur büyük bir izleyici kitlesinin takip ettiği Avlu dizisi, sezon finali yapmasından sonra başka bir kanal yada dijital bir platformda yayın hayatına devam edileceği konuşulurken Demet Evgar’dan konu ile ilgili bir açıklama geldi.

DEMET EVGAR SON NOKTAYI KOYDU!

Avlu dizisinin sevilen karakterlerinden Denizi canlandıran başarılı oyuncu Demet Evgar, “Dizimiz Netflix Orijinal’e satıldı. Netflix tarihinde bir ilk aslında. Baştan itibaren yapımında bulunmadığı bir işi Netflix Orijinal olarak almıyor, Netflix olarak alıyor. O yüzden çok gurur duyuyorum.” açıklamasında bulundu. Böylelikle dizi yeni sezonda izleyiciler Star Tv’de değil. Netfilix sayfasından yeni bölümleri izleyebilecek. Dizinin 3. sezonu ne zaman yayınlanacak henüz bir bilgi gelmedi.

Avlu’ya Zerrin Müdür Bile Etki Edemedi!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler