Ana SayfaDedikoduEnes Batur Survivor'a Mı Katılıyor?

İlgili Postlar

Enes Batur Survivor’a Mı Katılıyor?

YouTube’nin sevilen içerik üreticilerinden olan Enes Batur, bildiğiniz üzere geçtiğimiz sene sinema sektörüne de dahil olmuştu. Medya ile ilgili olayları yakından takip eden Enes Batur, filminin 2. haftasında sevenlerini sosyal medyadan yaptığı bir paylaşımla şaşırttı. Domik’e giden Enes Batur “Survivor’a mı katılıyor?” sorusunu akıllara düşürdü.

Evliliğine Reklam Gözüyle Bakıldı!

Enes Batur geçtiğimiz haftalarda sevgilisi Damla Esenalp ile dünya evine girmişti. Evlilik öncesinde hiçbir açıklama yapmayan ve evlendikten sonra bunu sosyal medyadan fotoğraf paylaşımıyla sevenlerine duyuran Batur herkesi şaşırttı. Evliliğinde olan zamanlamayla da dikkat çeken Batur’un filmden önce evlenmesinin aynı zamanda da reklam olduğu iddia edildi.

Enes Batur Kim İçin “Yanlış Yaptılar!” Dedi?

2. Filmin Gişesi Beklenen Gibi Olmadı

31 Mayıs tarihinde vizyona giren “Enes Batur: Gerçek Kahramanlar” filmi beklentileri karşılamadı. Gişede beklenen rakamı tutturamayan film Enes Batur için hayal kırıklığı oldu. Enes Batur ise bu konu hakkında henüz bir açıklama yapmadı.

Enes Batur Survivor’a Mı Katılıyor?

Enes Batur‘un geçtiğimiz gün Survivor’a konuk olmak için Domik’e gitti. Batur’un konuk olarak Survivor’a konuk olmasındaki nedenin iddiaları ise, yeni sezon için ünlüler takımında yer alacağı yönünde. Yarışmaya katılmadan önce Domik’i ziyaret etmek istediği söylenen Enes Batur ise konu ile ilgili olarak henüz bir açıklama yapmış değil.

Enes Batur Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler