Ana SayfaKimdirDamla Aslanalp Kimdir?

İlgili Postlar

Damla Aslanalp Kimdir?

Enes Batur’un eşi Damla Aslanalp kimdir? Damla Aslanalp kaç yaşında? Damla Aslanalp aslen nereli? Damla Aslanalp hangi burç? Damla Aslanalp hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Damla Aslanalp Kaç Yaşında? Damla Aslanalp Aslen Nereli? Damla Aslanalp Hangi Burç?

Damla Aslanalp 14 Haziran 1990 senesinde Almaya’da dünyaya gelmiştir. Aslen Almanya’lı olan Damla Aslanalp, İkizler burcudur.

Damla Aslanalp Kimdir?

Damla Aslanalp eğitim hayatını Almanya’da tamamlamıştır. Asıl Adı Nergiz Damla Aslanalp’tır. 2013 senesinde Almanya’da düzenlenen “Miss Turkuaz” yarışmasına katılan Damla Aslanalp, yarışmada üçüncü seçilmiştir. Ardından İstanbul’a gelen Damla Aslanalp, 2014 senesinde ilk olarak, Mahsun Kırmızıgül’ün yönettiği “Kadim Dostum” dizisinde baş rol olarak ekran karşısına geçmiştir.

Başarılı performansıyla dikkat çeken Damla Aslanalp,  2014 senesinin Aralık ayında TRT1 ekranlarında yayınlanmaya başlayan, yönetmenliğini Kudret Sabancı’nın üstlendiği Osmalı polisiyesi olan, “Filinta” dizisinin başarılı kadrosunda yer almıştır. “Lara Zaharyas” karakteriyle çok sevilen Damla Aslanalp, arından Fox Tv ekranlarında yayınlanan “Kırlangıç Fırtınası” dizisiyle ekran karşısında izleyicileriyle buluşmuştur.

Başarılı oyuncu Damla Aslanalp geçtiğimiz gün YouTube’un sevilen içerik üreticisi Enes Batur ile dünya evine girmiştir.

Damla Aslanalp Dizileri

  • 2014 – Kadim Dostum
  • 2014 – Filinta
  • 2017 – Kırlangıç Fırtınası

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler