Ana SayfaKimdirYüce Armağan Erkek Kimdir?

İlgili Postlar

Yüce Armağan Erkek Kimdir?

“Behzat Ç” dizisinin sevilen oyuncularından Yüce Armağan Erkek kimdir? Yüce Armağan Erkek kaç yaşında? Yüce Armağan Erkek dizileri neler? Yüce Armağan Erkek aslen nereli? Yüce Armağan Erkek hangi burç? Yüce Armağan Erkek hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Yüce Armağan Erkek Kaç Yaşında? Yüce Armağan Erkek Aslen Nereli? Yüce Armağan Erkek Hangi Burç?

Yüce Armağan Erkek 24 Haziran 1989 senesinde Ankara’da dünyaya gelmiştir. Aslen Ankara’lı olan Yüce Armağan Erkek, Yengeç burcudur.

24 Haziran doğumlu ünlüler

Yüce Armağan Erkek Kimdir?

Yüce Armağan Erkek eğitim hayatını Ankara’da tamamlamıştır. Oyuncu olmak isteyen Yüce Armağan Erkek, liseden mevzun olduktan sonra öncelikle Mamak Belediye Tiyatrosu’nda tiyatro eğitimi almaya başlamış ardından Hacettepe Üniversitesi Türkçe Topluluğu’nda diksiyon eğitimi almıştır.

Yengeç burcu ünlüler

2010 senesinde “Ankara Üniversitesi Dil Coğrafya Fakültesi Tiyatro Ana Sanat Dalı Bölümü”nü kazanmıştır. Başarılı bir eğitim hayatı geçiren Yüce Armağan Erkek, 2015 senesinde mevzun olduktan sonra Ankara’da çeşitli tiyatrolarda oyuncu olarak sahne almaya başlamıştır. Konservatuvarı kazandığı sene ekranların sevilen dizisi olan “Behzat Ç” dizisinde ekran karşısına geçen Yüce Armağan Erkek, 2017 senesinde “Hayat Sırları” dizisinde yer almış ve performansıyla büyük bir beğeni toplamıştır.

Yüce Armağan Erkek Instagram: instagram.com/yuce_armagan_erkek

Yüce Armağan Erkek Kiminle evli?

Kendisi gibi oyuncu olan Ecem Erkek ile evlidir.

Yüce Armağan Erkek Dizileri

  • 2010 – Behzat Ç.
  • 2017 – Hayat Sırları
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler