Ana SayfaÜnlülerEnes Batur Kim İçin "Yanlış Yaptılar!" Dedi?

İlgili Postlar

Enes Batur Kim İçin “Yanlış Yaptılar!” Dedi?

Buket Aydın’ın sunduğu ’40’ programına konuk olan milyonlarca takipçisi olan YouTuber Enes Batur, çocuklara zarar verebilecek söylemlerinden dolayı kendisini suçlayan Kerimcan Durmaz ve Danla Bilic’e için ‘Yanlış yaptılar’ dedi.

Milyonlarca takipçisi olan ünlü YouTuber Enes Batur, başarılı sunucu Buket Aydın’ın CNN Türk’te yayınlanan ’40’ programına konuk oldu. Batur, programda çocuklara zarar verebilecek söylemleri olduğu konusunda kendisini suçlayan sosyal medya fenomenleri Danla Bilic ve Kerimcan Durmaz hakkında konuştu.

Enes Batur Ne Kadar Kazanıyor?

“Biz onun üstüne atarsak arkamıza medyayı da alırız…”

Milyonların ilgisini çeken ünlü YouTuber Enes Batur, çocuklara zarar verebilecek söylemleri olduğu konusunda kendisini suçlayan sosyal medya fenomenleri ve Youtuber Danla Bilic ve Kerimcan Durmaz’a sitem etti. Batur, ikili hakkında şunları söyledi: “Bu şeye benziyor; ‘Bizim üstümüze atıldı. Ne yapalım, ona atalım kurtuluruz.’ gibi. Ama hoş değil. Onları söylemesi gereken şey; ‘Biz böyle bir şey yapmıyoruz.’ ‘Biz onun üstüne atarsak arkamıza medyayı da alırız. Hem bizim açımızdan sıkıntı olmaz hem de yırtmış oluruz.’ diyerek en kolay yolu seçtiler. Bana göre yanlış yaptılar.

‘Bu kötü.’ demesiyle ben kötü olacaksam yandık…’

Çok umurumda olmadığı için bunun açıklamasını da hiçbir yerde yapmamıştım zaten. Ben nasıl bir insan olduğumu neler yaptığımı biliyorum. Onların ‘Bu kötü.’ demesiyle ben kötü olacaksam yandık.”

Enes Batur Kimdir?

Enes Batur’u Suçlamışlardı!

Çocukları Taciz ve Sosyal Medyadan Koruma Derneği, sosyal medya fenomenleri Enes Batur, Danla Bilic ve Kerimcan Durmaz hakkında çocuklara kötü örnek oluyorlar gerekçesiyle suç duyurusunda bulunmuştu. Ancak Bilic ve Durmaz, canlı yayında Batur ile kıyaslanmalarını doğru bulmadıklarını, Batur’un çocuklara zarar verebilecek söylemleri olduğunu ama kendilerinin bu şekilde davranmadıklarını söyleyerek Batur’u suçlamıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler