Ana SayfaKültür ve SanatMüzikBerkay 'İz' Bırakacak!

İlgili Postlar

Berkay ‘İz’ Bırakacak!

Müzik piyasasına girdiği günden beri yaptığı şarkılarla dinleyicilerin gönlünde taht kurmayı başaran Berkay, bu kez yeni albümü ‘İz’ ile müzikseverlerin karşısına çıkıyor. Bu albümünde Berkay geçmiş yılların çokça dinlenen ve bugün hala etkisini sürdürmeye devam eden 11 şarkıdan oluşuyor. Bu retro albümü müzik kariyerindeki en güçlü albümler arasına girmeye aday.

Sanatçı Berkay; Taburcu, Lolita, Ömrümün Yarı Kalanı, Ele İnat, İzmirli, Gel Gel, Benim Hikayem, Sen Varsın, Ey Aşk, Yaz, Deliler şarkıları ve “AraBest” adını verdiği arabesk şarkılardan oluşan konsept albümündeki şarkılarıyla dinleyicilerin gönlünde taht kurmuştu. Şarkıcı olmanın yanı sıra aynı zamanda söz yazarı ve besteci olan Berkay dinleyenlerine yeni albümü ‘İz’ ile sürpriz yapıyor.

Berkay’a Bu Yaza ‘İz’ Bırakacak!

Geçmiş yılların çokça dinlenen ancak bugün hala etkisini sürdüren ve geçmişten günümüze uzanan 11 şarkıyı yeni albümü ‘İz’ ile yorumlayan Berkay yıllar önce Aşkın Nur Yengi’nin sesinden dinlediğimiz sözleri Sezen Aksu’ya ait olan müziği ise Gioanis Parios ve Antonios Vardis’e ait olan ‘Ayrılmam’ şarkısıyla çıkış yapıyor.

Berkay Türk Pop Müziği’nin özel şarkılarından oluşan ‘İz’ albümünün düzenlemeleri Çağrı Telkıvıran ve Bora Üzer imzası taşıyor. Avrupa Müzik etiketiyle piyasaya çıkış yapan Berkay’ın ‘İz’ albümünün klip ve fotoğrafları ise Murat Joker imzası taşıyor.

Sanatçı Berkay bu yeni albümüyle birlikte 9 ay önce ayrıldığı Menajeri ve İletişim Danışmanı Özgür Aras ile tekrar çalışmaya başladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler