Ana SayfaÜnlülerEsra Sönmezer: Paramı yiyen tek erkek…

İlgili Postlar

Esra Sönmezer: Paramı yiyen tek erkek…

Türkiye güzeli ve Dünya Güzellik Yarışmasında Dünya 4. olan ,  oyuncu aynı zamanda İşte Benim Stilim ‘in eski yarışmacısı Esra Sönmezer  Levent’te  veterinerden çıkarken objektiflere takıldı. Esra Sönmezer’in kedisi güzellik etkisi yarattı.

Paramı Yiyen Tek Erkek…

Tatile çıkmadan önce kedisini sağlık kontrolüne getirdiğini söyleyen Sönmezer , aşılarını yaptırdım. Şimdi tıraş olmaya götürüyorum. Seçimden sonra tatile çıkacağız” dedi. Kedisini daha önce Bebek parkında şeffaf bir çanta da gezdiren Sönmezer hayvanseverlerin dikkatini çekmişti.

Esra Sönmezer Kimdir?

Esra Sönmezer’in kedisi O’nun  İçin Çok Değerli

Kedisinin Kendisi için çok değerli paha biçilemez olduğunu söyleyen  Sönmez  kedisinin sağlığı onun için çok önemli olduğunu belirtti. Sevgilisinden bile  değerli olduğunu söyledi.

Esra Sönmezer 2 ayda 10 nasıl kilo verdi? Formülü ne?

Esra Sönmezer Hayvan Hakları İçin Destek İstedi

Hayatında bulunan tek erkeğin kedisi olduğunu vurgulayan Sönmezer , kazandığı parayı kedisinin sağlık durumu için harcadığını belirtti. Benim kedim böbrek hastası ve her seansı 4 bin lira… Paramı yiyen tek erkek kedim. Hayvanlar için özel sağlık sigortası, devlet destekli hastaneler istiyorum. Sağlık Bakanlığı sadece insanlar için mi var hayvanlarla da ilgilensin” diye konuştu.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler